Region

Svet

Luna demantovala da se u rijalitiju Zadruga sprdala na račun Anastasije!

Luna je žestoko demantovala da se u rijalitiju "Zadruga" sprdala na račun svoje nekadašnje prijateljice Anastasije Ražnatović i navela da je ponosna na to što se Cecina ćerka pojavila na slici gde reklamira jedan proizvod.

Luna demantovala da se u rijalitiju Zadruga sprdala na račun Anastasije! Foto: Instagram



Luna je više puta u toku rijalitija "Zadruga" pominjala svoju nekadašnju prijateljicu Anastasiju Ražnatović, a ono što je svima privuko pažnju je Lunin gest prekrivanja Anastasijine slike na jednom reklamnom plakatu. da li je Luna ovo zaista uradila šale radi ili postoji nešto drugo, to samo ona zna. Ono što je rekla u svoju odbranu između ostalog je, da je bila pozitivno iznenađena jer je mislila da je na slici Kim Kardašijan:

"Ja bih volela da sam čula da je ona isfotošopirana. Rekla sam da ne liči na sebe, jer ja poslednji put kada sam je videla stvarno je bila drugačija. Ako sam ja ikada, bilo šta ružno rekla za tu devojku, slobodno neka bilo ko odavde kaže. Ja sam rekla da je ona prelepa, da sam se ja iznenadila. Prvo, nisam je prepoznala. Kada su mi doneli prvu sliku, mislila sam da je Kim Kardašijan, a za mene je Kim Kardašijan najlepša žena na svetu. Ja kada sam videla tu sliku, ja sam se zaprepastila, pogledajte, ovo je Kim Kardašijan. Tek posle sam videla da piše Anastasija."

Branila se Luna da ništa loše nije mislila, da nije rekla da je ružna i da je ustvari ponosna na nju:

"Ja sam bila stvarno iznenađena pozitivno, ništa loše. Ja ništa loše nisam rekla za nju. Isfotošopirana slika kao slika, da. Zbog kose se vidi da je skraćena ovako i zbog ovog mora se vidi da je isfotošopirana. Ništa loše za nju nisam rekla. Nisam rekla da je ružna, čak sam rekla da je prelepa i da sam ponosna, pošto znam da je želela sve ovo, što izgleda ovako, što se nalazi na bilbordima. Meni je krivo što se svaka moja reč sa njom ovde pomno prati, pošto sam se družila sa njom. Krivo mi je ako se nije čulo da sam prethodnih meseci lepo pričala o njoj i njemu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>