Zadruga

Parovi

Zadruga: Ništa od razvoda! Sloba i Kija se vole na ludački način! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga" osudili su Slobino ponašanje zbog sedenja na dve stolice, a Lepi Mića je zdušno branio njegov brak sa Kijom Kockar, čak je izjavio da se Sloba i Kija vole na ludački način i da ništa neće biti od razvoda. Nije osporio ni Lunina osećanja.

Zadruga: Ništa od razvoda! Sloba i Kija se vole na ludački način! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zadrugari su bez pardona prokomentarisali šta misle o ljubavnom trouglu, o Slobinoj nemogućnosti da se odluči između žene i devojke. Lepi Mića od samog Kijinog ulaska , tvrdi da podržava instituciju braka i smatra da je pevačev potez totalno pogrešan. On je za stolom besno izneo svoje mišljenje:

"Odlično znam priču Lune, Kije i Slobe, postalo mi je toliko smešno. Slobodan Radanović i Kristina Kockar se nikada neće razvesti. Oni se vole na jedan ludački način. To je ljubav iz male varoši, istinska ljubav, koje su najjače ljubavi. On ima osećanja prema Luni, to ništa nije sporno, voli i njega Luna, ali to nije ljubav, to je strast. On ima strah od Lune, za to što ima sa Kijom. On Kiji može da kaže šta hoće, on Luni bira reč šta će da joj kaže, i bira da je ne uvredi."

Lepi Mića je i ranije savetovao Radanovića da bi najbolji potez bio da se vrati ženi, jer će tako oboje imaju blistavu budućnost. Sve ovo je Luna slušala potišteno. Pored njega u ovu temu su se uključili i novinar Milan Milošević i Miljana Kulić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>