Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 03. jun 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 03. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 03. jun 2018. godine! Foto: Svet Plus




Mesec prelazi u znak Vodolije, znak velikih promena, slobode, pobune, demokratije, neograničenja i društvenih odnosa. Povoljan aspekt sa Merkurom u večernjim satima pojačava dobre vesti, jaku mentalnu stimulaciju, dobre ideje, odlične poruke neba.Vreme od 2am- do podneva mogu biti praćeni nešto nervoznijim aspektima i pojavom nesreća, tuča, ljutnjom, ljubomorom, naglim i nepredvidjenim dešavanjima usled lošeg aspekta Meseca sa tranzitnim Uranom iz znaka Bika, ali i konjukciji sa Marsom u Vodoliji..Danas nam je akcenat sloboda duše, govora, kreativnog i originalnog.Pobuna protiv autoriteta, ipak odlične ideje kroz finansije.Na emotivnom nivou poruka neba je“ ono što ne želiš sebi, ne želi drugima“.

“Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Praštaj. Osećaj. Plači. Smej se. Grli. Ljubi. Šetaj po kiši. Gledaj u nebo. Pevaj. Skači. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori ćao i onome koga ne znaš. Radi bilo šta. Sve što ti padne na pamet. Život je jedan. Nema vremena...“ - Džim Morison


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima period od ponoći do podneva nudi druženja sa prijateljima, ali nešto pojačane pritiske i laku ljutnju, pa je važno da ako to osete smiruju strasti! Od podneva Ovnovi ulaze u lakši i mirniji period kada je potrebno da slušaju intuiciju i kreiraju nove stvari.Ovaj dan iako je nedelja –dan odmora idealan je da Ovnovi pokažu veću ažurnost i poslovnu produktivnost, nove ideje, promene u poslu, nove kontakte.

Na emotivnom nivou za slobodne Ovnove mogućnost nepredvidjenih dešavanja koja mogu oscilirati od ozbiljne ljutnje i prekida do potpunog mira.Veoma povoljan dan za novac, kupovine, uredjenje stana, posebno kupovine tehničkih stvari.Period do podneva od ponoći traži manje impulsivnosti, nestrpljenja i lakše razumevanje razlika.Mogućnost jakih vizija i izuzetno genijalnih ideja koje Ovnovi lako mogu realizovati.

Za lični napredak i okrenutost sebi važan period od 9-11h.Dobro vreme za izlete, brži ritam, zaljubljivanja. Ovnovi danas imaju dosta energije, a mogu imati mogućnost da pomognu drugima, da urade nešto veoma korisno.Neće im se dopadati da im drugi menjaju planove ali mogu se prilagoditi datoj situaciji.Danas mogu računati na dobre prilike preko posla. U toku noći pripaziti na pritisak, posebno predeo kolena i disanja.

Odličan dan za izume, tehniku, sve vrste istraživanja, medija.Odlično vreme za fizičke promene, ulepšavanje.Ovnovima danas može prijati i rizik, ali mogu posebno biti motivisani proširenjem posla i novim kontaktima.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi koji danas rade trebalo bi da obrate pažnju na polje šefova i poslovnih autoriteta jer su mogući sukobi.Neće im prijati mešanje drugih, ali mogu imati i izvesne napore na porodičnom nivou. Opreznost sa strujom, ali i preporuka da danas malo obrate pažnju na ishranu! Jako srećan period kroz porodična putovanja i izlete, kontakt sa ženskim rodjacima, jako srećan period za renoviranje doma, prodaju/kupovinu nekretnina.

Bikovi koji su u braku mogu imati prolaznu ljutnju u popodnevnim časovima, ali današnji dan je odličan za ljubav, porodicu, prodoične dogovore, čak i za zaradu, posebno za Bikove koji imaju privatni biznis.Opreznost kroz polje kože, posebno predela bešike je potrebniji u večernjim satima.

Za slobodne Bikove mogućnot neočekivanih poziva i susreta, danas je lep dan za šetnju, životinje, kontakt sa prirodom, ali dosta plodan dan za karijeru.Biće posebno nervozni i osetljivi na kritike i nerazumevanja porodice, pa iz tog dela mogu imati neharmoniju i ljutnju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizancima je jako osetljivo vreme do 4am kroz putovanja i saobraćaj, i preporuka opreznije vožnje.Vreme od 10h im donosi dobre prilike preko interneta, karijere i neočekivanih ličnih mogućnosti.Iako mogu biti skloni lakom trošenju novca, polje finansija može biti praćeno i dalje odličnim aspektom Venere i Rx Jupitera pa mogu računati na dobre mogućnosti, posebno Blizanci koji se bave trgovinom, prodajom, marketingom, javnim poslovima.Blizanci danas mogu biti malo više neorganizovani i skloni da ne mogu da postignu sve obaveze, pa je potrebno malo spustiti loptu.

Vreme od ponoći do 19h im je posebno naklonjeno za emocije, ljubav, decu, kreativni rad, hobije, pedagogiju, važne posete. Posebno drugi deo dana je odličan za nove projekte, druženja, pokretanje većih poslova.Blizanci su danas posebno buntovni prema roditeljskom autoritetu, razlikama, pa mogu biti skloni sukobima zbog različitog mišljenja.Ipak, prijaće im energija dinamike, mogu biti krajnje duhoviti, snalažljivi i skloni dobroj unutrašnjoj ravnoteži, čak skloni iznenadjenjima.Na polju zdravlja preporuka je izbegavanju neumerenosti i maloj pažnji centru za ravnotežu.Danas je jako odličnim aspektom Venere i Rx Jupitera pa mogu računati na dobre mogućnosti, posebno Blizanci koji se bave trgovinom, prodajom, marketingom, javnim poslovima.Blizanci danas mogu biti malo više neorganizovani i skloni da ne mogu da postignu sve obaveze, pa je potrebno malo spustiti loptu.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi su danas posebno zaljubljivi i mogu imati dan veoma jakih utisaka, ali veoma strasnih sastanaka i razgovora.Opreznost sa novcem, jer možete trošiti puno, potrebna je malo veća ekonomičnost ili organizacija.Ideje u punoj snazi i sklonost jakim snovima.Puno dodatnih poslova i promena planova.Manja osetljivost kičme i stomaka može biti uzrok i euforije i nestrpljenja u ranim jutarnjim satima.

Manji problemi sa internetom, ali dosta trošenja energije na telefon neće danas prijati Rakovima.Opreznost sa pozajmicama! Na polju braka mirniji dan,sa prolaznim trzavicama oko finansija.Dosta kontakta sa bivšim ljubavima i prijateljima.Jaka sklonost sećanjima i pronalasku stvari koje su dugo su stajale u ormaru, starim kutijama, podrumima.

Pojačanost nesanica od 4am.Iako Rakovi deluju zadovoljno, potrebnija im je veća podrška prijatelja i imaju jaku vibraciju osetljivosti, pa mogu menjati raspoloženje iz sata u sat. Srećan period za decu. Rakovima danas treba mir i manje rada.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu blistati kroz javne poslove, izgled, medjutim malko trebaju obratiti pažnju na partnerske odnose jer tu može biti jako velikih tenzija i pojačanih konflikata.Napori i neočekivani problemi mogući kroz ortačke odnose, zakon. Na polju zdravlja treba paziti na alergije i sitnije probleme sa disajnim organima.Na

polju ljubavi nepotrebna samoispitivanja mogu doneti dodatne nesporazume, a roditelji ovog znaka mogu biti skloni opterećenjima oko dece.Posebno Lavovi koji su u braku danas trebaju da miruju, iako mogu imati i neočekivane novosti preko

voljenih osoba u vezi njihovih poslovnih statusa.Stresniji period može nositi nemire kroz posao, kao i veća fizička trošenja.Lavovi danas mogu imati podršku rodjaka, prijatelja, povoljne aspekte preko polja poklona, prijatelja, dok studenti ovog znaka

moraju malo uvesti disciplinu jer se danas ne mogu osloniti na sreću.Lavovi danas mogu imati veoma turbulentan dan kada se sreća i tenzije mogu poklapati, ali mogu dobiti veoma važne poruke neba.


Devica 23.8. - 22.9.

Device danas mogu biti na udaru zbog pada energije, ali pojačane destrukcije koja se može osećati preko polja posla, karijere, društvenih odnosa gde može dolaziti do napetosti kroz komunikaciju, svim vrstama dogovora jer ništa neće ići po planu kako Device inače vole.Poseban pad energije, pojačan bes može seosećati od ranih jutarnjih časova.Ipak na emotivnom nivou vreme od ponoći do 20h može biti veoma naklonjen i nositi veću privlačnost, neočekivane emotivne promene, ali i mir i podršku Devicama koje su u braku.

Device koje danas rade neće znati šta pre da završe jer mogu imati dosta dodatnih obaveza.Device danas posebno moraju obratiti pažnju na zdravlje, jer može biti porasta mučnine, nesvestica, povreda, pojačanih kardivaskularnih problema. Device danas trebaju da traže pomoć.Iako su navikle da se oslone na sebe, danas trebaju da uspore ritam i traže pomoć.Kontakt sa vodom,ali brzina, nove stvari im može pomoći usmerenju psihe.U povećanju i neočekivane poslovne ponude.Bežati od gužve i ići ka mirnim mestima.

Obratiti paznju na papire, sta potpisujete, sitniji novac.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage mogu biti danas veoma aktivne i sposobne za velike preokrete.Emotivno sklone krajnostima i rešavanju situacija.Mogućnost neočekivanih ljubavi na prvi pogled, ali Vage koje duže vreme prolaze težak period i dan konačnih rastanaka.Roditelji ovog znaka posebno će danas imati mnogo posla.Pozitivno vreme za sport, takmičenja, berze, kladjenja.Na bračnom planu dosta stresa i neočekivanih okolnosti preko finansija.

Od 11h povoljno vreme za putovanja, obrazovanje.Večernji sati za koncerte, izlaske, pozorište, važne društvene dogadjaje.Može biti neočekivanih okolnosti preko prijatelja.Na polju zdravlja pripaziti malo na imunitet, najviše predeo peta i sinusa.Vagama je danas dosta brz emotivni dan praćen većim odlukama.

Mogu biti posebno kreativne i odlični pedagozi.Mogu odlično povezivati druge i imati spasonosna rešenja.Analitičnost, sumnje i opterećenje narednim danima treba izbegavati.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpija rani jutarnji časovi do 11h mogu doneti dobru zabavu i odlično raspoloženje, ali i pozitivne finansijske mogućnosti i poklone.Vreme od 11-15h može doneti nemir, lošiju komunikaciju, sporije budjenje i dezorijentisanost.Kasni večernji sati mogu doneti usporenost, melanholičnost i jak umor.Ovo je odličan dan za učenje, susrete sa dragim ljudima, ali može doneti brige ili nešto lošiju komunikaciju sa starijim osobama.Mogućnost pojačanih migrena i osetljivosti psihe.Posebno je bitno danas izbegavati brzu vožnju, preticanja, fizička veća trošenja jer to dodatno može doneti opterećenje.

Odličan dan za sredjivanje ličnih dokumenata, potpisivanja,kratkotrajna putovanja, kontakte sa inostranstvom, sve vidove humantiranog rada i medicine.Na emotivnom nivou vreme jake fizičke povezanosti sa osobama iz prošlosti pomešane sa unutrašnjim strahovima.

Mogućnost naglih upoznavanja sa novim osobama u noćnim satima.Dosta sms poruka, neočekivanih poziva, dobrog raspoloženja ali pri kraju dana i psihološke osetljivosti kada treba izbegavati mentalno naprezanje. Posebno osobe koje imaju problema sa vidom trebaju danas obratiti paznju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi mogu danas započinjati više stvari odjednom, ali mogu imati problema sa vremenom i završecima.Pojačan apetit, opuštenost, ali potreba za porodicom, dosta planiranja budućih putovanja i stvari sa kumovima i prijateljima može im prijati.Telefon ich može posebno iscrpljivati.Bilo bi dobro izbegavati brzu i masnu hranu, jer danas posebno mogu biti skloni gojaznosti i osetljivosti jetre.Može dolaziti do prolaznih trzavica oko auta, kompjutera i slanja emailova.

Ipak, na emotivnom nivou mogu se osećati mnogo rasterećenije od 16:30 nego prethodnih dana, a od tog vremena mogu očekivati na veću opuštenost i bolje mogućnosti preko zarade, ili finansijskih dogovora.Strelčevi će danas biti dosta vezani za rodjake, prijatelje, ali mogu obećavati ono što prosto fizički ne mogu da stignu.Mogu imati neplanirane manje kupovine, ali mogu biti skloni posebno lakom učenju.Roditelji ovog znaka posebno danas mogu biti skloni većem trošenju i davanju svojoj deci, ali otkrivanju važnog talenta kod svoje dece.

Iako Strelčevi idu jedan korak napred, tri nazad, danas mogu osetiti izvesna olakšanja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi iako uvek istrajni i realni, danas malo mogu biti u fazi da ih sve nervira i da malo teže kontrolišu i emocije i reakcije i da će im biti malo teže da pronadju ravnotežu.Imaće utisak da se daju a da ne dobija povratnu reakcije, ali i da nemaju dovoljan autoritet i status, pa mogu biti skloni povlačenju, ali i nervoznim reakcijama.Posebno se mogu teže uklapati u svakodnevne standarde i mogu imati jako puno emotivnih nedoumica.

Izvesna neodlučnost može im praviti smetnje.Na plju zdravlja unutrašnje nezadovoljstvo može pojačavati mogućnost temperatura i pojačnih prehlada, kao i jakih upala.Mladji pripadnici ovog znaka moraju izbegavati rivalitet, ali i brzu vožnju, kao i nezrele reakcije.Jarčevima danas može prijati kuvanje, razni korisni hobiji, meditacija i izolacija od porodice.Iako im intuicija može prilično „ raditi“ mogu kroz ceo dan biti pritisnuti nepravdom i lošim reakcijama drugih.

Može im jako dobro ići pisanje, kreativni i javni poslovi, ali mogu osećati da nemaju dovoljnu podršku. Puno vaganja i oscilacija moguće na emotivno – partnerskom nivou. Mogućnost manjih prihoda.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije su danas u centru pažnje i zbog ulaska Meseca u njihov znak pa mogu biti veoma razigrane, iako nešto temperametnije, ali definitivno okrenute velikim ličnim promenama, prijateljima, popularne i okrenute novom ciklusu gde mogu pokazati i preneti nešto sasvim novo zu svoju nesporednost i maštovitost.Vodolije neće danas zaobići gužva, trčanje sa kraja na kraj, držanje telefona i pisanje svega što treba da završe, ali će biti srećne i raspoložene da probaju nešto novo.Vreme od 1-4am može biti malo otežanije starijim osobama u ovom znaku( osećaj gušenja, nesanice).

Danas je pozitivan dan za dom, porodicu, druženja sa prijateljima, ali važne proslave i slavlja. Na polju zdravlja trebalo mi malo pripaziti na hormone, posebno želudac!Puno nepredvidjenih poslova, ali i dosta brige i okrenutosti roditeljima.Generalni savet: samo polako)


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe i dalje drže dobru organizaciju izmedju porodice, posla i prijatelja, ali sve bitnije stvari mogu odraditi u popodnevnim časovima jer im treba mali predah od kompletne jurnjave i gužve ovih dana.Sanjaju odmor, ali i rasterećenje od kuće, dece, obaveza.Na emotivnom nivou danas mogu biti posebno senzibilne i sklone otvorenijim razgovorima, iskrene u tome da opuste neke odnose, ili da se potpuno povlače od onog što im se ne dopada.

Ribe koje su porodične posebno danas mogu računati na pregršt obaveza.Vreme od 10-14h posebno može doneti odlično vreme za vežbanje, veće nabavke i kraće kafe sa prijateljima, kao i važne poslove kroz dom.Odličan dan za estetske usluge, kao i veće društvene dogadjaje.Ribe danas

moraju obratiti pažnju na saobraćaj i da manje troše energije na duge telefonske razgovore.Trebalo bi danas obratiti pažnju na finansije, jer mogu biti sklone preterivanju.Posebno srećan dan za odmore i kontakt sa vodom.Odličan dan za poslovno –porodična putovanja, sredjivanje dokumentacije u inostranstvu, posebno polje obrazovanja, trgovine.Ribama je današnji dan odličan za poslove selidbi, nekretnina, transporta, izdavastva i umetnosti.



Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE




 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>