Region

Svet

Emina Jahović prelazi u plavuše!

Opšte je poznato da žene često u životu kada im nije sve potaman, kada su tužne ili im je jednostavno dosadno posežu za svojom kosom, odnosno posete frizera i drstično nešto promene. Da li je to dužina, ogromna promena u boji ili samo malo drugačija frizura, nebitno je. Važno je da su nakon toga zadovoljnije i srećnije. Sada i Emina Jahović prelazi u plavuše!

Emina Jahović prelazi u plavuše! Foto: Instagram



Da li je lepa pevačica odlučila da nešto promeni u svom izgledu zbog nedavnog teškog perioda kroz koji je prošla i još uvek prolazi ili joj je jednostavno dosadila smeđa kosa, nije ni važno, tek prelepo joj stoji, kao što joj fantastično pristaje i ova drečavo crvena košulja.

Emina Jahović je ovu fotografiju podelila sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram i ako je suditi po lajkovima svima se dopala.

Podestimo se Eminine nedavne izjave:

"Mustafa i ja nismo imali krize, nikada se nismo svađali, jednostavno, ugasila se naša sveća. Ovo nije lak životni period, ali navikla sam na to da za sve u životu moram više da se potrudim. U poslednje vreme mnogo sam se istrošila i privatno, i profesionalno, ali ponosna sam što sam imala hrabrosti i nekako skupila snagu da se sve ovo završi."

Ona je tada priznala da njihov brak ne funkcioniše već godinu ipo dana ali da ne smatra da im se porodica raspala jer će joj Mustafa uvek biti prijatelj. Takođe, smatra ga za dobrog čoveka i prisetila se saveta koji joj je dala izvesna gospođa:

"Jedna starija gospođa davno mi je rekla da ne treba birati za muža onog čoveka za koga ćeš se samo udati već od koga ćeš jednog dana moći i da se razvedeš."
 
 

Friday is red💋 #fridaymood

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>