Region

Svet

Jelena Marjanović kompletno presvučena?! Novi detalji!

Jelena Marjanović kompletno presvučena?! Novi detalji! Garderoba Jelene Marjanović je posle kasapljenja i čerečenja ostala potpuno čitava! Majica i trenerka u kojima je bila kada je ubijena nisu razvučene niti pocepane!

Jelena Marjanović kompletno presvučena?! Novi detalji! Foto: FacebookNa osnovu teških povreda po telu, izuzimajući povrede glave, koja je bila smrskana, Jelenina garderoba je morala da bude pocepana na više mesta, pogotovo majica. Povrede koje je imala po telu su toliko teške, da je njena garderoba, naročito majica, morala biti bar razvučena i pocepana na više mesta. Međutim, utvrđeno je da su sve stvari potpuno čitave. Čudno je da na njima nije nađena nijedna rupa! Bela majica kratkih rukava, svetloplavi gornji deo trenerke i crni donji deo trenerke, kao i donji veš, nemaju nijednu deformaciju - piše u ovom nalazu, kojim se objašnjava da bi tragovi savlađivanja žrtve bili vidljivi na njenoj garderobi da je zaista napadnuta na nasipu u Borči dok je trčala.

Zaključak je da je Jelena kompletno presvučena, jer na njenoj garderobi nema tragova brojnih udaraca po celom telu, niti znakova da je vučena i nošena posle ubistva. Majica je posle brutalnog ubistva morala biti razvučena, pocepana i skinuta. Donji deo trenerke bi takođe morao biti oštećen i potpuno ili dopola skinut. Na garderobi bi bilo zelene boje od trave, pogotovo na beloj majici - navode stručnjaci sa Floride, koji su uradili novo veštačenje nezavisno od istrage u Srbiji, a na osnovu fotografija sa uviđaja i obdukcionog nalaza ubijene pevačice.

Dan posle zločina, kao i drugog dana, na nasipu ili oko kanala je morao da se oseti miris krvi, ističu forenzičari, koji su uradili detaljnu analizu mesta zločina i Jeleninih povreda. - Miris krvi je veoma specifičan. U blizini mesta na kojem ima mnogo krvi bilo bi mušica i drugih insekata, a toga na kanalu u Borči nije bilo niti je evidentirano prilikom uviđaja - navodi se u nalazu.

Na telu pokojne Jelene, prema nalazu američkih forenzičara, nisu nađene povrede usled navodne borbe sa ubicom na kanalu u Borči. - Da je zaista savladana na kanalu, na Jeleninom telu bi bile vidljive modrice od obaranja na zemlju i poderotine kože od vučenja po travi. Na kolenima, kukovima i ramenima bilo bi vidljivo probijanje dubljih slojeva kože, kidanja kože, kao i ogrebotine. Na tim delovima tela kod Jelene su vidljive samo rane prouzrokovane ozbiljnim udarcima. Posle veštačenja svih povreda, uboda, posekotina, preloma i fraktura lobanje, na mestu zločina je morala da ostane velika količina krvi. Da je ubijena u kanalu, krv bi bila vidljiva u vodi i okolo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>