Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba se upleo u sopstveno mišljenje o ženi i ljubavnici! (VIDEO)

Zorana Stefanov je sinoć  u rijalitiju "Zadruga" u  "Igri istine" rekla kako je najviše promenila mišljenje o Slobi Radanoviću. Zapravo je izjavila da sada ima negativan stav o ovom cimeru. Sloba je po ko zna koji put hteo da objasni ali se upleo u sopstveno mišljenja o ženi i ljubavnici!

Zadruga: Sloba se upleo u sopstveno mišljenje o ženi i ljubavnici! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zorana Stefanov je sinoć izjavila da je o Slobi promenila mišljenje i to na gore jer zamlaćuje narod i u kući i napolju:

"Treba već jednom da se odlučiš, da kažeš šta imaš. Da ako želiš da nastaviš život sa Kijom kažeš: "Ćao Luna", ako želiš da nastaviš sa Lunom kažeš: "Ćao Kija". Ne znam zbog čega to radiš..."

Zorana je zatim zamolila Slobu da ustane i da bude što precizniji u svojoj odluci. Želela je zapravo da se Radanović izjasni i kaže koju voli. U tom trenutku u kuću je ušla Kija koja je u svađi sa mužem i iznervirano mu rekla:

"Ajde da čujem da sam ja paćenica... Evo sada si rekao neki osećaj krivice... Puštaš m*da kada ja nisam tu! Ajde reci, ajde!"

Sloba je tada rekao da Kiju voli kao osobu, a Lunu kao ženu, a zatim dodao da je pre neko veče već ustao i priznao da voli Lunu.

Zorana Stefanov je zatim pitala Radanovića i da li bi prekinuo svaki kontakt sa Lunom Đogani, ukoliko bi se pomirio sa još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar, a ona je došlo do novih varnica između njega i Lune. Sloba je rekao da on i Kija imaju katastrofa odnos, a da je on hteo da imaju korektan odnos, pa dodao:

"Ona je car! Ja bih voleo da imam njen mozak! "

Luna mu je otvoreno rekla da ga ne želi pored sebe, a on joj se kleo :

"Ja sam rekao svoja osećanja tebi, ja sam to rekao iskreno sinoć. Ja sam ti ovde prijatelj i ti možeš da računaš na mene u svakoj situaciji ."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>