Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 02. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 02. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 02. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune Foto: Svet Plus




Mesec će tokom celog dana boraviti u znaku Jarca podsećajući da obaveze ne mogu da čekaju,ali da danas ne smemo ništa raditi na brzinu. Ipak, pred nama je danas magičan aspekt Venere u Raku i Neptuna u Ribama koji donosi zaljubljenost, jake umetničke potencijale, neočekivane ali plodne mogućnost, ali i poklone neba u vidu duhovne snage.Danas je posebno dobro meditirati, biti umeren u svemu, i izbegavati preterivanje, jer to može doneti bezpotrebne veće probleme. Mesec će u većem delu dana biti u praznom hodu, što može odložiti odredjene sastanke, posete, putovanja i obaveze.

“Nemoj da se opterećuješ objašnjenjem emocija. Proživljavaj sve intenzivno i sve što osetiš čuvaj kao poklon od Boga… Ako misliš da nećeš moći da podneseš svet u kome je živeti bitnije od razumeti, odustani od magije… Najbolji način da uništiš most između vidljivog i nevidljivog je da probaš da objasniš emocije…";

Paulo Koeljo
“Brida”

Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima malo stresniji može biti period od 9-15:30 kada mogu biti skloni da moraju da budu strpljiviji, jer će im se planovi menjati, mogući sitniji kvarovi, pojačan stres i manja nervoza u organizaciji.Trebalo bi izbegavati impulsivne i nagle odluke u tom periodu! Period od 21:20 do ponoći može doneti male trzavice oko dece, posla, autoriteta i osećaj umora pa je dobro u to vreme ako možete da punite baterije i udovoljite sebi.Nepovoljnosti moguće preko saobraćaja, potpisivanja, dokumenata, pojačana rasejanost, nerazumevanja kroz govor, pojačane prehlade, konfuzija i loša organizacija.

Obratite pažnju da sve radite polako i koliko možete.Pratite intuiciju posebno na finansijskom –emotivnom nivou jer vam može pomoći da izbegnete danas i neke nepotrebne troškove i prolazne konflikte. U suštini, dan donosi da možete završiti puno korisnog posla, ali da danas može biti izvesnog kašnjenja. Stres, apatičnost, meteropatske promene, glavobolje i osetljivost pritiska mogu biti problemi.

Ovnovi koji su u braku mogu računati na veće strpljenje i pomoć voljenih osoba.Odgovornost kroz decu, povoljne kreativne sposobnosti, ali loša koncentracija mogu pratiti današnji dan. Ovnovi se posebno danas moraju čuvati popustljivosti i loše emotivne procene, moguća razočarenja.Veća briga o ličnim stvarima potrebna, kao i parkingu. Danas ako je moguće trebalo bi izbegavati veće kupovine, osim da se radi o polovnim stvarima.

Poruka dana“ ne budite rob stvari“ i opustite se u vikendu.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovima je vreme od podneva idealno za porodične izlete, zaposlenje, finansije, odmore, nekretnine. Zbog Meseca u praznom hodu posebno Bikovima koji imaju poslove sa inostranstvom mogu očekivati usporenja.Studenti ovog znaka danas mogu imati manjih problema i osećati nesigurnost.Danas je važno uključiti upornost i istrajnost, ali tražiti pomoć. Opreznost na carinama, moguće gužve i duža čekanja.

Podrška dolazi od starijih bliskih osoba.Mogućnost neplaniranih obaveza kroz porodicu( promene plana)koja vam može poremetiti dnevne obaveze. Posebna preporuka da danas izbegavate kladjenja, igre na sreću, posebno davanje novčanih pozajmica!

Na emotivnom nivou posebno Bikovi koji su u dugim vezama i braku mogu računati na srećne okolnosti.Srećan dan za izlaske pored vode,koncerte,neko opušteno veče sa prijateljima,jer posebno u večernjim satima će vam trebati da ne mislite na posao i dnevne obaveze.Zdravlje –dobro.Odličan dan za alternativnu medicinu, zdrastvene preglede ili psihoterapiju.Bikovi koji se bave sportom trebaju biti više motivisani i skloni da se ne predaju posle prve prepreke.

Dan pun komunikacije, ali bacanja jednog većeg problema koji stoji duže.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizancima je danas pozitivan dan za obavljanje ličnih obaveza, dan koji im donosi sreću, posebno srećne momente od 20-22h kada mogu ocekivati i značajne dogovore, sastanke i bitne promene.Blizanci jedino trebaju obratiti paznju od 23h kada su moguce brige, zatišja, emotivna udaljavanja ili nesporazumi.Odličan dan za finansije, imovinu, kupovinu.Pozitivan dan za putovanja, dogovore, dan koji nosi odlične ideje i snalažljivost.

Ipak, Blizance neće moći da se skocentrišu za jednu obavezu, pa je potrebno da tokom celog dana budu strpljiviji da sve rade korak po korak, jer mogu biti skloni da kasne i sve rade u pokretu menjajući obaveze drugih. Danas je potrebno ipak da gledaju na sat.Blizanci koji su u braku mogu biti skloni prolaznoj nervozii nerazumevanju.Na polju zdravlja pripaziti na imunitet, izbegavati poroke.

Čuvati se lažnih prijatelja ili velikih obećanja u popodnevnim satima! Izbegavati polje politike i berzi! Nešto sporiji dan kroz polje banaka.

Srećno vreme kroz druženje sa rodjacima i poslove vezane za zemlju.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakove može danas mučiti posao, ali mogu nailaziti na probleme sa kostima, zubima, kičmom.Bilo bi dobro da danas izbegavaju teže fizičke poslove! Popodnevni časovi mogu doneti osetljivost kroz bračne i porodične odnose, prolazne depresije ili okrenutost prošlosti, nostalgiji i nagle oscilacije raspoloženja.Večernji sati odlični za druženje sa prijateljima, internet i naglu euforiju.Iako Rakovima danas nije loš dan za ljubav, poseban akcenat je na komunikaciji koja može doneti niz nesporazuma, povlačenja i tvrdoglavih poteza, zbog toga bi bilo danas pametno da prave kompromise.Sitnije brige moguće oko dece, kao i više obaveza oko roditelja.

Ono što Rakovima može ići su ideje, sklonost da drugima pomognu, danas mogu biti odlični posrednici, kao i savetnici što ih može činiti srećnim.Rakovi koji planiraju danas odmore mogu imati podršku zvezda.Studenti ovog znaka mogu računati na odlične aspekte.

Lep trigon Venere i Neptuna može im doneti sjajne kreativne mogućnosti, bolju disciplinu na polju ishrane, ali i odlične mogućnosti preko polja inostranstva. Slučajni susreti, stalna sklonost prevelikoj savesti, prevelika odgovornost traže da se Rakovi ipak malo opuste.Kontakt sa prirodom im danas posebno može prijati.Izbegavati kontakt sa osobama iz prošlosti koje su vas povredile jer posebno jutarnji časovi mogu doneti jače strahove i blokade.

Dišite i govorite sebi“ Biće sve dobro“.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu biti jako uvredljiviji, skloni nepopustljivosti i neprilagodljivosti.Potrebno je da verujete danas više u sebe!Ipak, mogu imati super ideje kako da zarade ili plasiraju svoje ideje. Pojačana sentimentalnost i sklonost lakim suzama.Iako mogu biti genijalni po pitanju poslovnih aktivnosti, potrebno je danas malo usporiti ritam i izbegavati naglost i brzinu, jer možete imati dosta problema sa medjuljudskim odnosima!

Danas vam neće prijati duga vožnja, čekanje u redu, posebno avio –saobraćaj.Pripazite malo na kičmu, posebno disanje, grudni koš i stres jer možete sami uticati na preosetljivost. Pokušajte da lakše razumete potrebe svoje dece, probajte da budete manje kritični i skloni kontroli, pustite da stvari idu laganije! Ukoliko planirate poslovna putovanja ili nove poslove ostavite to za narednu nedelju i trudite se da završite samo sitnije poslove danas.

Radite na sebi, umirujte sebe, jer neka pojačana tenzija praćena nepotrebnom unapred brugom može biti otvorena preko polja dece, ljubavi, ali i poslovnog završetka/početka novih poslova.Preporuka je manjeg fizičkog forsiranja i većeg odmora ako je moguće.Dobar dan za popravke, pravljenje od starog ka novom, kuvanja koje vas može smirivati i uredjenja doma.

Trudite se da danas izlazite više medju drage ljude jer će vas to rasteretiti. Izbegavajte da razmišljate o rokovima, jer to može doneti osećaj još većeg stajanja u mestu i tenzije u sebi.Pokažite svoju kreativnost kroz samostalne i porodične poslove!


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama je danas jako energetski i mentalno dobar dan za karijeru, pokret, i mogu imati motivaciju da rade više poslova odjednom.S obzirom na prazan hod, potrebno je da se organizuju, ali da ne preteruju u kontroli i perfekciji.Njihova mudra i temeljna priroda može biti inspiracija drugima, i posebno se mogu pokazati jakim kada su potrebne brze reakcije.Jaka okrenutost deci, starijim osobama i sklonost da pomognu drugima doneće dobru energiju.

Posebna sklonost odličnim zapažanjima i poslovnom napretku otvorena od podneva od 10:30-18:30 kada mogu završiti sve što su planirale.U jutarnjim časovima mogućnost osetljivosti genitalija i problema sa alergijama.Opreznost sa lekovima potrebna ceo dan.Device će danas biti veoma prodorne, ubedljive, sklone da povedu masu, da odlično prepoznaju momenat za velike odluke, ali sklone da nešto menjaju kod sebe( može biti i fizički).Kontrola emocija, povremena zahladjenja i udaljenost zbog obaveza moguća.Večernji sati mogu doneti mali pad energije, ali emotivne izazove.

Ovo je povoljan dan za obrazovanje, finansijske promene kroz inostranstvo, pedagogiju, gradjevinske i ekonomske poslove. Na polju saobraćaja potrebnija bolja koncentracija u večernjim satima.Subota je odličan dan za grupne poslove sa porodicom( završetak starih poslova), ali i druženja sa prijateljima koje nisu videli dugo.Device će danas sve kontrolisati i možda razmišljati dublje sve sektore, ali mogu se pokazati izuzetno zrelim i produktivnim. Nedostajaće im spontanost i emotivna opuštenost, pa je preporuka da se malo opuste i puste da stvar idu u pravcu kako je to dato.Danas mogu računati na dobre aspekte kroz papirologiju i potpisivanja.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vagama vreme od 13-18h može biti veoma važno kroz novosti i veoma bitna dešavanja kroz emocije.Vage su malko ranjivije, osetljivije i treba im veća potvrda i samog rada, posebno emocija.Ipak, u vremenu od 13-18h mogu odraditi dosta korisnih stvari ili nečeg što je dugo stajalo.Neće im prijati kritika, a danas mogu čak i uštedeti novac.Vage koje planiraju važna putovanja, kao i Vage koje imaju privatni, posebno porodičan posao mogu računati na bolje uslove od 15h. Biće poslovne borbe, kao i stalnog sukoba izmedju razuma i emocija, povremene zamišljenosti, medjutim Vage mogu danas i pokazati praktične rezultate.

Na polju zdravlja pripazite na ishranu, posebno polje ruku, ramena.Na emotivnom nivou može biti unutrašnjih previranja izmedju prošlosti i sadašnjosti, medjutim slobodnim Vagama danas mogu dolaziti prilično iznenadjujući aspekti naglih upoznavanja i fizičkih povezivanja.Komunikacija im može ići nešto sporije u odnosu na pisanu reč.Dobar dan za pravne procese ukoliko nešto tek započinju.

Posebna preporuka za Vage koje su u braku da izbegavaju svadljivost u okviru porodičnih odnosa jer tu mogu potrošiti samo energiju a ništa ne mogu promeniti.Vaga bi danas prijala voda, odmor, kreativni rad i meditacija.Odlično vreme za takmičenja, kao i sve vrste finansijskih investicija i transakcija.Vage posebno u ljubavi danas treba da prate svoje jako šesto čulo koje im može pomoći da lakše razumeju svoje srce.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas posebno mogu biti borbene, ali posebno moraju paziti na govor, reči, posebno saobraćaj u periodu od 14-17h, kao i na emocije u periodu od 22h jer tu može biti konflikata i pojačanih briga oko porodičnih odnosa.Ipak Škorpije će u popodnevnim časovima imati mogućnost veoma važnih novosti i nekog dobrog dogadjaja koji će im dati snagu regeneracije i uspeh. Relacija okruženje, rodjaci, komšije može ih posebno opterećivati, kao i prethodne veze.

Emotivno ovaj dan može biti ispunjen jakim udvaranjem i stalnim pozivima i susretima, ali Škorpije mogu biti sklone da testiraju teren i da se podsvesno sumnjičavo plaše ponovnog pada.Zbog toga se mogu držati po strani, pomalo distancirane.Odličan dan za poslovne pregovore, veće poslove u domu, proslave.Škorpije će imati utisak da idu čas korak napred, čas nazad i da im se dešava neki „ čudan karmički period“, ali iz današnjeg dana mogu povući dosta poruka.

Povoljan dan za zaradu, ali im novac može prolaziti kroz ruke. Na polju zdravlja akcenat je na koncentraciji, ali čuvanju psihe.Vreme odlične mentalne stimulacije i lakog dolaska do istine.Mogućnost važnog porodičnog dogadjaja.


Strelac 21.11.- 21.12.

Iako Strelčevi danas mogu biti puni nadahnuća, inspirativni, potrebno je da obrate pažnju na finansije, dogovore jer može biti blokada ili odlaganja obaveza.Ako primetite da nešto ne ide po planu, potrebno je da to ostavite za naredni povoljan period jer možete samo potrošiti mnogo energije.Takodje, treba zbegavati danas sve vrste pozajmica, ali i ličnog dokazivanja.Odlično vreme za talente, dom, porodicu, hobije, ali na emotivnom nivou može biti naglih ushićenja i dešavanja posebno u večernjim satima.Zdravlje dobro, samo čuvajte mentalnu energiju za neke konkretnije stvari.

Danas su mogući neočekivani susreti i sve što bude išlo planirano biće u drugom planu, pa se okrenite spontanosti. Probajte da danas izbegavate bilo koji veći vid zračenja, korišćenja mobilnog ili interneta jer na tome možete samo gubiti vreme.Okrenite se sebi, svom telu, stvarima za koje niste imali vremena, organizaciji narednih poslovnih dana, ili organizaciji budućeg odmora.Danas je potrebno se odmarati od većeg mentalnog rada.

Fizički poslovi vam mogu prijati, kao i sport, priroda, životinje, pa se trudite da iskoristite vikend za neke svoje male stvari koje vas ispunjavaju.Srećno vreme za porodicu, brak, decu.Okrenite se duhovnom, manje materijalnom jer vas to može danas sputavati.Izbegavajte velika planiranja, okrenite se prirodnom, socijalnoj strani.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi iako pod malo većim ličnim pritiskom ipak danas mogu pokazati jaču volju, ambicije, i uz veće napore mogu imati mogućnost ličnog i profesionalnog napretka.Ono što se preporučuje da se izbegava je samokritičnost, nedovoljna hrabrost jer će vam to danas trebati na emotivnom nivou.Malo veća osetljivost na emotivno –bračnom nivou otvorenija u toku dana, pa će biti potrebno veće razumenje i strpljenje posebno u odnosima sa porodicom.

Jarčevi koji su posebno završili skoro veze, mogu danas imati jako velike oscilacije.Pozitivan dan za učenje, da probate nešto novo, da imate neplanirane izlaske sa prijateljima, da završite nemoguće.Na polju finansija potrebno je malo više uzdržanosti i skromnosti, jer današnji dan može doneti da ne treba rizikovati.Ipak mogućnost nagle i neočekivane pažnje i poklona može biti otvorena.

Odlično vreme za muziku, pisanje, biznis, lošiji za polje nekretnina i poslovnih i ličnih planova kroz inostranstvo, takodje za pravne i administrativne poslove.Dan dobre organizacije, ali i mira da se opustite.Na polju zdravlja pripazite na zglobove, glavu, najviše na genitalije i organe za varenje.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolijama je danas jako brz dan i mogu pokrenuti puno novih stvari.Ipak, preporuka je da ne žurite i da dobro sve snimite koliko možete i kad, posebno kroz polja koja ne zavise direktno od vas.Unutrašnja sigurnost, ali potreba za pokretom i nešto novo je ono što vam može puno značiti. Možete biti zainteresovani za istoriju, stare stvari, ali odlaziti i na mesta koja dugo niste posećivali.Ima mogućnosti za veoma značajnim ličnim dogadjajima posebno preko poslovne strane.Idealno vreme za proslave, rodjendane, svadbe.Pazite na želudac, grudi, izbegavajte danas jaku i previše začinjenu hranu!

Odličan dan za odlazak u mirnija i manja mesta, kontakt sa planinama, selima, vikendice. Odlično vreme za selidbe, ali i sredjivanje starijih nekretnina, razne vrste adaptacija. Poslovno ovo može biti veoma dinamičan dan iako praćen i pojačanim pritiscima u prepodnevnim satima.Mogućnost odlaganja obaveza sa prijateljima zbog posla, ali i mogućnosti odredjenih odlaganja na polju obrazovanja, dokumenata, emailova.Ipak, Vodolije su danas vodje ostalim znacima i mogu pokazati izuzetnu neustrašivost i motivaciju.Na emotivnom nivou mogućnost veće prekretnice.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas imaju izuzetan dar da prepoznaju prioritete, ali da promene život ljudima oko sebe, ali mogu imati i „ moć“ inspiracije, privlačenja, ali jake duhovne tolerancije.Ribe posebno danas mogu imati jak predosećaj za porodicu, koju bi trebalo pratiti.Iako su poznate kao flegmatičnije, danas mogu biti posebno skocentrisane za konkretne važne stvari, ali sklone da mogu pomoći i drugima.

Posebno Ribe koje se bave zakonom, imovinskim, porodičnim biznisom mogu biti jako napredne. Na emotivnom nivou danas mogu osećati mir, skocentrisanost na stalne obaveze oko dece, ali pozitivan elan.Ribe koje su same mogu dobiti odredjene poruke i mogu imati mogućnost da se pokrenu. Ono što Ribama danas neće prijati su nagle vremenske promene i gužve u saobraćaju, pa je preporuka da budu ažurnije do 15h a posle toga vreme odvoje za porodicu.

Danas može biti dobar dan za obnovu nečega ili pomirenja.Na polju zdravlja mogu očekivati veselost, ali osetljivost nervnog sistema i dalje neispavanost, pa ako je moguće trudite se da se dobro naspavate ovaj vikend.Mala opreznost sa strujom potrebnija je danas.Povoljan dan za veću pomoć prijateljima.



Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>