Zadruga

Parovi

Zadruga: Snimak Slobine i Lunine akcije! Više neću ni pogledati Lunu! (VIDEO)

Za stolom rijalitija "Zadruga" pušten je snimak Slobine i Lunine akcije u kupatilu. Ona je odmah pobegla iz prostorije, a Sloba zbog napada cimera izgovorio : "Od danas više neću pogledati Lunu!"

Zadruga: Snimak Slobine i Lunine akcije! Više neću ni pogledati Lunu! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U emisiji "Amidži šou" Kija Kockar i Sloba Radanović su jedno drugom izjavili ljubav i naveli kako će pružiti još jednu šansu svom braku. Međutim, po povratku u rijaliti "Zadruga", pevač se ponovo okrenuo devojci Luni Đogani, sa kojom je i prevario suprugu. 

Sloba i Luna su nakon pomirenja koje smo svi imali prilike da vidimo završili u kupatilu i upravo taj snimak je pušten njihovim cimerima zadrugarima:

"Ušli smo u toalet i pričali, kamera se okrenula ka nama. Majke mi mile, pričali smo..."

Kija mu je vidno uzrujana odbrusila da sedne dole, a Luna je odmah pošto je videla o kom klipu se radi, napustila dnevnu sobu i otišla u garderober. Bilo joj je neprijatno zbog onoga što se desilo i što su to zadrugari imali prilke da vide. Cimeri su osudili Slobu zbog ovoga i poručili mu kako nije fer prema Luni koju, kako kažu, zavarava. Slobodan im je odgovorio:

"Od danas više neću ni pogledati Lunu. Ovde postoje s*anja i drugih ljudi ne samo s*anja koje je napravio Slobodan Radanović, samo što se njihova s*anja ne prikazuju."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>