Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. jun 2018. godine! – Dnevna doza Lune.

 

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. jun 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. jun 2018. godine! – Dnevna doza Lune. Foto: Svet Plus




Prvi dan meseca Juna donosi energiju odgovornosti, samokritičnosti i kontroli emocija pod uticajem Meseca u Jarcu, ali veoma srećnom mentalnom aspektu Merkura u Blizancima i Marsa u Vodoliji koji podstiče promene, pokret, hrabre poteze, rizike koji mogu imati veoma dobar efekat, kao i blagosloven aspekt Venere u Raku i Retrogradnog Jupitera koji donosi sreću kroz ljubav, povoljne finansijske transakcije, veće zadovoljstvo. Jaka vera,izdržljivost, potreba za zaštitom drugih, vrlo intenzivne emocije, ali opreznost jeste poruka neba da je strpljenje danas vaš prijatelj.

Naučite da čekate, jer je željama potrebno da nađu put do ostvarenja.
Džordž Harison

OVAN: Jaka mentalna stimulacija, puno pokreta, novosti, posebne mogućnosti na finansijskom planu. Iskoristite svoj šarm, jer možete pozitivno uticati na okruženje. Iako danas možete imati veće odgovornosti i pritiske na poslu, možete imati priliku da pokrenete nešto što ste dugo želeli. Odličan dan za sport, druženja, hobije. Moguća manja kašnjenja u prepodnevnim časovima, kao i osetljivost na autoritete. Potrebna je opreznija vožnja u večernjim satima. Veoma pozitivan dan za porodicu i imovinske poslove, zaradu. Pokažite spretnost, jer možete danas biti veoma efektivni i originalni. Na polju zdravlja osetljivost glave, zuba i reumatskih problema. Ovnovima neće prijati saveti i mešanja sa strane i mogu najbolje samostalno završiti veći deo obaveza. Mogu brinuti više za roditelje ili osećati veća ograničenja kroz odnos sa roditeljima. Na emotivnom nivou slobodnim Ovnovima ovo može biti srećan dan za upoznavanja, dok Ovnovima u braku vreme koje donosi dobru podelu obaveza. Odličan dan za ortačke poslove, ali u večernjim satima treba obratiti pažnju na koncentraciju u saobraćaju i dokumenta. Ipak, dan plodne i veoma produktivne energije koji donosi i mogućnost obnove starih kontakta.

BIK: Bikovi mogu imati odlične ideje kroz zaradu, polje marketinga, medije, komunikacije. Moguće novosti preko porodičnih odnosa i važne kupovine. Šta danas zacrtate možete realizovati. Probajte u popodnevnim satima da ne preuzimate previše obaveza, jer može biti prepreka. Ovo je vrlo plodan dan za potomstvo, kao i ljubav. Može biti manjih usporenja preko polja banaka/kredita/plaćanja/pozajmica. Bikovi mogu imati puno važnih dešavanja, ali sami mogu biti motivisani. Bilo bi dobro da budete više oslonjeni na svoje potencijale, jer nećete imati podršku koju tražite. Povoljno vreme za operacije i važne preglede. Današnji dan može doneti važne novosti iz daleka, ali i pozitivne šanse kroz polje obrazovanja. Na emotivnom planu prijaće vam pokret, pa možete računati na izlaske u 5 do 12, ali i susrete sa osobama koje dugo niste videli. Pazite kome se danas poveravate, ali dan je posebno značajan Bikovima koji planiraju važne finansijske kupovine, kao i Bikovima koji planiraju važna putovanja. Povoljan dan za dijete, kao i sve vidove alternativne medicine.

BLIZANCI: Blizanci imaju pomoć Sunca, ali i Merkura koji je od 30.05. ušao u njihov znak, pa mogu računati na puno smeha, energije, dinamike, pokreta. Danas se Blizanci mogu više baviti domom, porodicom, nekretninama, gde će biti malo veće strpljenje dok se ne završe svi poslovi. Takođe, treba se obratiti pažnja na kvarove ili još uvek malo veća usporenja kroz dogovore (majstori, sastanci). Popodnevni časovi donose kreativnu i širu emotivnu, srećniju sliku, pa Blizanci mogu planirati porodična putovanja, druženja sa prijateljima, javne nastupe i dosta upoznavanja i kontakata. Osetljivost kičme i problema sa hemoroidima savetuje danas lakšu ishranu. Dobro vreme za kontakte sa starijim osobama i veću okrenutost starim prijateljima. Blizanci koji planiraju važna potpisivanja ili putovanja, mogu računati na veća olakšanja do 15:30. Noćni sati traže oprezniju vožnju i ako je moguće izbegavanje alkohola. Blizanci su puni ideja, a mogu danas aktivirati ideje i kontakte koji stoje od početka godine. Trigon Merkura u vašem znaku sa Marsom u Vodoliji donosi vam dan kada možete biti originalni, neustrašivi, borbeniji, skloni pobedi i zbog toga nebo vam šalje poruku“ Samo hrabro“.

RAK: Rakovi umorniji malo od svega, ipak će imati veću podršku Venere koja boravi u vašem znaku i pod pozitivnim aspektom sa  Rx Jupiterom u Škorpiji i Neptuna u Ribama pa je ovo jako važan dan za lični i finansijski napredak, ali i ljubav. Mesec kao vaš vladalac jeste u nešto ozbiljnijem znaku Jarca koji vam može unositi do 13h malo više brige, zaštite, osećaja preozbiljnosti, međutim znajte da je nebo danas uz vas i da sve što lično smislite može biti veoma povoljno. Probajte da danas budete manje skloni kritikovanju voljenih osoba, dok Rakovi koji su slobodni mogu imati mogućnost jakih emocija. Veoma povoljan dan za plodnost. „Mozak“ će vam raditi 200 na sat pa ćete samo razmišljati šta sve treba uraditi. Imaćete utisak kao da vam nedostaje podrška i da morate biti oslonjeni sami na sebe. Mogućnost sreće preko preporuka, socijalnih ustanova, osiguranja, imovinskih stvari, prijatelja. Probajte da izbegavate pesimizam i malo se opustite, pratite svoju intuiciju i možete postići i više nego što očekujete. Dobro vreme za kupovine, ali primanje saveta u vezi sa budućim investicijama. Na zdrastvenom planu mogućnost pojačanog apetita, nemira i unutrašnje nervoze koja danas može pogađati oscilirajuće migrene i sinuse. Meditacija i češće tuširanje može pomoći. Rakovima treba veća podrška u braku i partnerskim odnosima jer osećaju da duže vreme nose sve na svojim leđima.

LAV: Lavovima je ovo jako dobar period ali i dan za prijatelje, javne nastupe, osećaju da imaju bolju energiju i veoma kreativne ideje. Ono što ih može malo mučiti su problemi sa kičmom i vidom koji mogu biti pojačani, ali usporenost i međuljudski odnosi na poslu. Mogu biti posebno danas samokritični prema sebi i svom telu. Ipak Severni čvor u vašem znaku donosi da se oslobodite predrasuda i slobodno krenete ka onom što želite. Porodica će vam stvarati mir, iako može biti malih briga oko daljih rođaka. Na poslu moguća kašnjenja i čekanja. Okrenite se danas miru, prijateljima, izlascima. „Danas je nov dan“ treba da bude rečenica kako započinjete dan i samo optimizam koliko god stvari nisu onako kako želite. Manja nostalgija, okrenutost prošlosti, ali sitnice koje život znače preplitaće se posebno u popodnevnim satima. Okrenite se obrazovanju, verbalno ste danas posebno jaki i ubedljivi i to može pomoći u sređivanju dnevnih stvari. Dobar dan za lečenje, operacije, zdrastvene preglede, prelazak na nov način ishrane. Večernji sati mogu doneti poslovni pokret i rešavanje stvari koje ste trebali da uradite u toku prepodneva. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali problema sa zubima, obratite pažnju danas.

DEVICA: Device će danas imati veću odgovornost prema deci (više nego obično), ali osećati jak emotivni pritisak i prazninu zbog ljubavi. Mogućnost apatičnosti i osećaja neke usamljenosti. Prosto može se osećati umor kroz vraćanje na prethodni period. Devicama ulazak u prvi dan ovog meseca ipak nudi dosta profesionalnih izazova, izuzetan smisao za psihologiju, ali i odlične mogućnosti kroz novac koji toliko dugo iščekuju. Iako će ići sve na „guranje“ Device moraju danas praktikovati upornost i brojanje do 100. Vreme do 22h može biti veoma naklonjeno studentima/đacima ovog znaka iako mogu osećati roditeljski pritisak ili neki vid treme. Podrška prijatelja kroz polje finansija i neki vid opuštenosti može prijati Devicama, kao i bitne proslave/rođendani. Povoljan dan za odmore, nešto nepovoljniji za sportska takmičenja. Na emotivnom nivou može dolaziti do oscilacija, sumnji, preosetljivosti pa je potrebno nalaziti vreme za porodicu jer preopterećenost poslovnim uslovima može dati udaljavanje. Devicama je ovo jako dobar period za nove projekte, rizične investicije, jer mogu osećati veliku hrabrost i želju da nešto promene iz korena. Promena delatnosti takođe je preporučljiva. Device koje se bave javnim poslovima mogu biti primer drugima. Na polju zdravlja preporuka je opreznost sa lekovima, kao i da se vodi računa o kolenima, cirkulaciji i pritisku.

VAGA: Vagama je danas preporuka da izlaze iz kuće jer se baš u domu koje inače vole mogu osećati depresivnije, ograničeno i pod pritiskom. Dom može doneti kvarove, nerazumevanje i brige. Vagama mnogo znači podrška prijatelja i potrebno im je da se okrenu novim idejama, finansijskim akcijama jer tu mogu biti prilično vešte. Poslovna strana može doneti danas i pozitivne izazove, ali upoznavanja osoba koje im mogu doneti jak privatni utisak. Na polju zdravlja paziti na imunitet, nesanice, treba se čuvati poroka jer mogu veoma loše delovati na kožu i organe za varenje. Vagama je danas veoma naklonjeno polje inostranstva, putovanja, kontakta sa inostranstvom, zakona i prava. Mogućnost promena i srećnih okolnosti preko voljenih osoba (posebno za Vage koje su u braku), ali velikih i značajnih promena preko dece (pozitivne transformacije, nagli uspesi). Vage mogu biti opterećenije roditeljima, ali sklone strahu od nesigurnosti. Na emotivnom nivou jaka privlačnost i puno novih udvaranja mogu im vratiti samopouzdanje. Ne vraćajte se na prošlost Vagama će danas trebati više slobode, bezograničenja na svim sektorima i poverenja od strane okruženja da bi sve realizovale kako su zamislile. Poruka današnjeg dana „Tako je malo potrebno za sreću“.

ŠKORPIJA: Škorpije su veoma studiozne i temeljne veoma okrenute tačnosti, pa će ih nervirati ako moraju nekog da čekaju ili da zavise od drugih. Mogu biti odlični posrednici, organizatori i skloni da dobro predvide šta će se desiti unapred. Dosta energije mogu osećati u rukama. Malo više vremena danas mogu izgubiti na papirologiju, čekanja u redu, ali kroz bliske rođake koji se neće osećati najbolje. Škorpije koje planiraju selidbe ili promene stambenog/radnog prostora mogu računati na sreću, ali da će im trebati malo više strpljenja za majstore, kao i da mogu imati neplanirane manje troškove. Ako možete danas izbegavajte rešavanja važne papirologije i dokumenata, jer sve može ići na guranje i dodatni stres. Može biti neočekivanih dobrih promena preko braka, dok Škorpije koje su slobodne mogu dosta lutati, imati neku skrivenu maštu, ali i problem u emotivnoj komunikaciji. Odličan dan za fizičke aktivnosti, hobije, druženja sa prijateljima, a iako Škorpije neće pokazivati, njima će danas jako značiti podrška od dragih ljudi. Lojalnost i poverenje je poruka dana koja će biti značajna za lični princip od svega ostalog. Ovo je dobar dan za zdravlje, jer možete osećati fantastičnu vitalnost, samo je preporuka Škorpijama koje imaju problema sa želucem da bi bilo najbolje da obrate pažnju na ishranu. Škorpije koje se bave nekretninama, investicijama, osiguranjima, turizmom, naukom mogu imati uspeha. Škorpijama vezanim za javne poslove moguć neočekivan uspeh. Škorpije koje su prolazile kroz prethodni duži period bračnih neslaganja mogućnost manjeg napretka.

STRELAC: Strelčevi su u velikim akcijama, žurbi ali danas moraju imati više strpljenja jer mogucćost kašnjenja kroz zarade i finansije mogu biti otvoreniji. Jako dobar dan za učenje, krakotrajna putovanja, javne nastupe, sport, zajedničke poslove sa prijateljima, rođacima i pokreta sa pregršt obaveza, Strelčevi mogu stvarati plodne ideje i predosećati šta će biti unapred. Na porodičnom nivou mogućnost nemira, nerazumevanja ili dodatnih obaveza koje ne očekuju. Ovo može biti posebno važan dan za poslove, zaposlenje, poslovne važne početke, a spontano i neočekivano mogu imati važne telefonske pozive koje im mogu doneti i ljubav i dobre vesti kroz nešto što su zaboravili da je moguće. Finansije dolaze kroz velika odricanja, štednje (što nije primarno ovom znaku), dok Strelčevima neće nedostajati poslovna i mentalna stimulacija, lako učenje, brzina u svemu. Pojačan haos između kuće i posla, ali povoljnih emotivnih mogućnosti i neočekivanih uspeha preko dece. Sreća i topao odnos stoji preko braka. Pozitivan dan za zaposlenje, ulazak u dodatne poslove, hobije. Nešto osetljiviji dan kroz nekretnine i finansijska ulaganja, kao i polje politike. Strelčevima će prijati novo okruženje i stalna putovanja, a biće skloni da dobro kriju stvari koje ne mogu promeniti. Na zdrastvenom nivou treba malo pripaziti na grlo, vid, hormone! Odličan dan za pisanje, proširenje posla, ali je preporuka ako je moguće danas izbegavanje velikih kupovina i rizika na finansijskom planu. Izbegavajte davanje pozajmica, a moze biti blokada u naplati novca. Odličan dan za istraživanja, dolazak do istine. Pazite  na vodu, poreske službe, kao i saobraćajne kontrole!

JARAC: Jarčevi mogu danas osećati neku prazninu, tugu, nezadovoljstvo sobom, pa je potrebno da unose što vise motivacije, samopouzdanja tako što će zaposliti sebe. Danas nije povoljan dan za fizičke promene, ulepšavanja, estetske korekcije. Novac im može samo prolaziti kroz ruke, ali mogu biti sposobni da ga zarade tako što će pokretati nove ideje. Odlično vreme za reklamiranja, zaradu preko interneta, polje marketinga. Oscilacije u raspoloženju mogu doneti čas kišu, čas sunce, ali osećaj zamišljenosti i razmišljanja o nečemu što je prošlo. Treba obratiti danas veću pažnju na lične stvari. Prvi dan juna donosi dosta posla kroz dom i sreću preko ukućana, ali neočekivane posete i nagle dogovore i promene kroz prijatelje. Na poslovnom nivou ovo je pozitivno vreme za rad na dve strane, smeh i dobre međuljudske poslovne odnose. Jarčevi danas mogu i napredovati, ali nalaziti i spasonosna resenja. Lakše će im ići lični nego telefonski kontakt. Često mogu biti neshvaćeni ili skloni da se opravdavaju. Sitnice ih mogu obeshrabriti. Mogućnost udaljenih ili loših odnosa sa okruženjem doma. Ovo je pozitivan dan za brak, veridbe, porodične proslave, a Jarčevi posebno mogu imati podršku voljene osobe. Slobodni Jarčevi mogu više biti okrenuti poslu i starim ljubavima. Dobar dan za poslovna putovanja i trgovinu. Povoljno vreme za godišnjice, mature. Povećana pomoć ali veći troškovi oko prijatelja, tehnike. Jarčevi danas ne treba da se izoluju već treba da se kreću među dragim ljudima i pokreću svoje potencijale. Mlađi pripadnici posebno đaci i studenti ovog znaka treba da se čuvaju lenjosti ili prevelike opuštenosti. Na zdrastvenom planu moguće migrene, više osetljivost disajnih organa i variranja pritiska.

VODOLIJA: Vodolije su u punoj snazi, veoma vitalne i u periodu jake energije zahvaljujući Marsu u znaku Vodolije koji im donosi smelost i izuzetnu originalnost. Ono što danas može da im ne prija su guve, pritisci, ograničenja i autoriteti. Sklonost povlačenju i potrebi za mirom i nekim vidom punjenja baterija. Novac može samo odlaziti, ali mogu imati priličnu neorganizaciju. Ipak, period od podneva moze doneti manje zarade, mada i veće promene planova i da nešto odlože. Mentalna strana fantastična i Vodolije guraju napred. Mogu biti inspiracija drugima. Emocije zatvorene, skrivene, kao da su navikli da vreme radi za njih. Odlično vreme za dom, porodicu, posete prijatelja, neku pidžama fazu, pa ako mogu veći deo obaveza uraditi u kući. Neočekivani pozivi, izlasci, nagla emotivna dešavanja ipak su moguća do kraja dana iako dan moze krenuti krajnje pasivno. Na polju zdravlja trebalo bi pripaziti na psihu, najviše na stomak i zglobove. Na poslu mogu imati pomoć  prijatelja. Više će im prijati bliskost, toplija atmosfera nego krajnji poslovni strog odnos. Nepovoljan dan za kontakte sa drugim kontinentima. Može biti manjih problema sa mrežama. Vodolije koje su u braku mogu računati na dinamiku, gužvu, hiljadu obaveza, posebnu okrenutost deci. Ovaj dan je povoljan i za planiranje potomstva. Pozitivno vreme za planiranje odmora. Vodolije će danas skrenuti pažnju iako to ne žele. Akcenat je na ishrani, ali čuvanju prošlosti u sebi, ali može biti većih iznenađenja emotivno, pa mogu biti sklone da se prepuste i da ne razmišljaju šta će biti dalje. Vodolije koje su u vezi mogu osećati pritiske, ali izvesnu posesivnost i kontrolu. Odličan dan za istraživanja, psihologiju, ali da pomognete nekom što će vam doneti osećaj sreće i naglog ushićenja. Dan koji može doneti čudne snove, ali jake vizije.

RIBE: Ribe su izuzetno umorne, međutim, drže se ustanovljenog plana i mogu danas sve što zacrtaju da realizuju. Povremeno osećaju odakle im toliko energije, međutim danas neće odustajati i imaće mogućnost čak da spontano završe nešto što je duže stajalo. Nemaju danas vreme za maštanje na koje su navikle, ali imaju tajne kombinacije kako da zarade i dobro ulože novac, pa ih energija i kreativne sposobnosti neće napuštati. Ribe nemaju mnogo vremena za razgovore, a danas mogu biti sklone da plaćaju važne stvari i da sve rade pet puta. Mogu imati manji konflikt, koji ce resiti u pet minuta. Ovo je odličan period za gradnje, nekretnine, imovinske investicije i kupovine, uređenja. Pozitivan period za roditelje iako mogu podsvesno veoma biti zabrinuti za nečije zdravlje. Danas mogu sresti i one koje ne žele da vide. Emotivno, Ribama su deca i ljubav glavni pokretači ali danas mogu osećati mnogo više obaveza, ali i briga na tom nivou, ali se sve može završiti dobro. Ribe koje su same, mogu imati važne vesti i osećati se zaljubljivo. Dobar dan za potomstvo, igre na sreću, klađenja, zabave. Ribe koje imaju privatni biznis mogu prosperirati, dok ostale mogu imati osećaj da se nešto pokreće, ali da to može biti bolje. Na polju zdravlja pazite na ishranu, jer mogućnost vraćanja reumatskih problema i problema sa srcem mogu biti otvoreni. Ovo je dobro vreme za odmore, sređivanje dokumentacije van zemlje, kao i važne novosti kroz inostranstvo. Na polju obrazovanja može biti napetih momenata, ali se može sve završiti iznenađujuće dobro. Ribe koje imaju danas operacije ili važne preglede mogu očekivati mala kašnjenja i duži oporavak. Dan donosi jaku okrenutost domu, malo vremena za prijatelje i da ce večernji sati tražiti potpunu regeneraciju.

Autor: Astrolog - Nataša Paunovski

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>