Svet

Region

Unuka Grejs Keli uskoro postaje majka, pomera venčanje zbog dolaska bebe!

Svet nestrpljivo čeka još jedno kraljevsko venčanje, ali čini se da će se na njega još čekati, jer je u fokusu para njihova beba. Unuka Grejs Keli bi uskoro trebala da stane pred oltar.

Unuka Grejs Keli uskoro postaje majka, pomera venčanje zbog dolaska bebe! Foto: youtube




Pre nekoliko meseci "pala" je veridba princeze Šarloz Kaziragi i njenog izabranika Dimitrija Rasama. Ćerka Karoline od Monaka i unuke legendarne glumice Grejs Keli, trebala je stati pred oltar u junu ove godine , ali je ipak odlučila da odloži venčanje. Princeza je prsten pokazala na balu kada je blistala, a prisutni tada nisu primetili njen trudnički stomačić koji je vešto prikrila.

Njen budući suprug dolazi iz sveta filma. On je 36-godišnji filmski producent iz Pariza, a premda nije plave krvi, vuče slavne korene. Njegova majka je francuska je glumica Karol Buket, a otac Žan-Pjer Rasam, koji je preminuo kada je Dimitri imao samo četiri godine. Bio je hvaljeni filmski producent sedamdesetih.

Šarlot I Dimitri u vezi su već godinu dana, a kako mediji prenose, venčanje je trebalo da se održi na Siciliji u junu u raskošnoj vili Dimitrijeve majke, ali je par ipak odlučio da venčanje pomeri nakon što postanu roditelji u avgustu ove godine.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>