Region

Svet

Miroslav Ilić će ipak morati na sud! Bivša ljubavnica objavila odluku suda!

Miroslav Ilić će ipak morati na sud sa bivšom ljubavnicom! Mirjana Antonović, sa kojom Miroslav ima sina Devina, oglasila se povodom novih informacija u vezi sa suđenjem oko očinstva i objavila odluku suda. 

Miroslav Ilić će ipak morati na sud! Bivša ljubavnica objavila odluku suda! Foto: Facebook



Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića sa kojom pevač ima sina Devina, ponovo se oglasila i iznela nove informacije koje se tiču slučaja u kojem se sudi sa pevačem zbog dokazivanja očinstva. Ona i dalje ostaje pri tvrdnji da pevač izbegava suđenje oko očinstva na sve načine, međutim, kako stoji u Mirjaninoj novoj objavi, Miroslav i ona će uskoro ipak morati da se sretnu na sudu:

"Dragi Moji Prijatelji! DOBRE VESTI! Nakon dugog cekanja, Miroslavljevih manipulacija i izbegavanja svojih obaveza, prema sinu Devinu, apelacioni sud je odbio njegove navedene gluposti u vezi naseg drzavljanstva i nadleznosti. Ocigledno ljudi nisu budale, a naj manje apelacioni sud,kao sto je on pretpostavljao, smatrajuci da zakon postoji za druge, a da je on mimo zakona. Zakazane su pripreme za glavno sudjenje 6.27.2018. Uskoro cemo konacno imati sansu da se svi suocimo na sudu. Ako Bog da pravda ce brzo i konacno pobediti. Devin i ja se zahvaljujemo apelacionim sudijama sto nisu dozvolili da slava i novac uticu na pravedno resenje. Ova odluka nam je povratila veru u Srpsko pravosudje i mogucnost za izmenu zakona u vezi obavezne DNK analize, i pravde za svu decu Srbije. Postavicu odluku na moj zid ako nekog zanima da procita. Puno vas vole vasi Devin i Mirjana."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>