Svet

Region

Serije koje su cenjene i hvaljene, a niko ih ne gleda! (VIDEO)

Serije koje su cenjene i hvaljene, a niko ih ne gleda!  Veliki broj talentovanih reditelja i scenarista početkom dvehiljaditih odlučili su da okrenu leđa filmskoj industriji i svoje ideje realizuju na televiziji.

Serije koje su cenjene i hvaljene, a niko ih ne gleda! (VIDEO) Screenshoot / Youtube




Sa milionskom popularnošću serija i prelaskom poznatih glumaca sa velikog platna na male ekrane, serije su počele da se nižu. I da muka bude veća, u poslednjih deset godina objavljeno je dosta dobrih serija koje su ostale "negledane" zbog popularnosti većih naslova kao što su: Game of Thrones, Braking Bad, Dexter, Lost ... Ovo su samo neke od serija koje su cenjene i hvaljene ali ih "niko" ne gleda, odnosno imaju baš mali broj gledalaca.


The Sinner

Priča o majci i supruzi koja je jednog popodneva na plaži ničim izazvano pred ljudima izbola nožem nepoznatog muškarca. Ona se kune da ne zna zašto je to uradila i priznaje krivicu, ali detektiv na slučaju pronalazi neobične dealje koji spajaju žrtvu i ubicu.

 



Alias Grace

Mini-serija zasnovana na istoimenom romanu Margaret Atvud prati priču ozloglašene žene ubice u Kanadi. Posle mnogo godina provedenih u zatvoru vlasti pronalaze psihologa koji mora da oceni psihološko stanje Grejs pre nego što je puste na slobodu. Njena verzija priče je nešto drugačija od one koju su predstavili novinari i čaršijska ogovaranja.

 

You’re the Worst

Džimi i Grečen su dva sveta. Ona je PR za hip-hop bend, on je pisac iz Velike Britaniji čiju knjigu niko nije kupio. Posle upoznavanja na svadbi zajedničkih prijatelja par ne želi da bude zajedno, ali su zajedno.


 


UnReal

Serija “UnReal” je inspirisana stvarnom osobom koja je bila zadužena za osmišljavanje rijaliti programa. U seriji pratimo ljude i njihove nestabilne živote do pokušavaju da naprave najgledaniji program na televiziji.

 


A Series of Unfortunate Events

Serija nesrećnih događaja prati siročad Bodler koji posle smrti roditelja moraju da se presele kod svog dalekog rođaka. Istripovanog, egocentričnog, pozorišnog glumca koji će dodatno zagorčati već dovoljno nesrećan život dece.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>