Region

Svet

Nataša Bekvalac ucenjena od strane Luke! Besramno joj traži ogroman novac!

Nataša Bekvalac ucenjena od strane Luke Lazukića! Besramno joj traži ogroman novac ili pola salaša u Čeneju i stana na Dedinju! 

Nataša Bekvalac ucenjena od strane Luke! Besramno joj traži ogroman novac! Foto: Instagram



Pevačici Nataši Bekvalac je u ponedeljak stigla tužba u kojoj Luka traži da svu svoju imovinu podeli sa njim. Ukoliko to ne uradi, Luka traži da mu isplati novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu. Mislilo se da je sa početkom suđenja sve stalo, ipak Lazukić je ponovo šokirao javnost i to na najbizarniji način. 

Pored toga što je protiv njega podignuta optužnica za prebijanje supruge,on od nje traži i sve što ima, a stekla je mnogo pre braka sa njim. Kako u tužbi koju su dobili Natašini advokati piše, a koju je pevačica i sama videla u ponedeljak, Luka želi da postane suvlasnik svih Natašinih nekretnina, što podrazumeva da želi da ona sa njim ravnopravno podeli stan na Dedinju, salaš u Čeneju i sve ostalo što poseduje i što je tokom života stekla. Ako Nata na ovo ne  pristane, Luka traži da mu isplati 160.000 evra. 

Luka Lazukić ovakav svoj čin opravdava time što smatra da je ulagao u bračnu zajednicu. Priložio je sve račune koje je čuvao otkako je stupio u brak sa Natašom i koji mu sada, čini se služe za ucenu. Ovome u prilog idu i tvrdnje Natašinog oca Dragoljuba da je Luka želeo da iskoristi pevačicu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>