Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba je konačno prelomio! Izabrao između žene i devojke! (VIDEO)

Bez obzira na to što je kroz rijalitiji "Zadruga" prošlo dosta ljudi, niko nije bio dovoljno zanimljiv da zaseni ljubavni trougao. Svašta se dešavalo, situacija se menjala iz sata u sat, nekada čak iz minuta u minut. Sinoć je Sloba u emisiji kod Ognjena Amidžića priznao da voli svoju suprugu Kiju, a onda se vratio i konačno prelomio. Izabrao je između žene i devojke sa kojom je prevario.

Zadruga: Sloba je konačno prelomio! Izabrao između žene i devojke! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Sloba Radanović imao je razgovor sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Vladanom Vojnovićem Vojketom, a razgovarao je upravo o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Kiji Kockar i bivšoj devojci Luni Đogani. Iako im je priznao da iz rijalitija "Zadruga" želi da izađe sam, te da mu treba vremena da razmisli šta će sa svojim životom uraditi, on je napravio jedan sasvim neočekivani potez. Naime, potražio je Lunu, a ono što joj je rekao šokiralo je sve:

"Bolje mi je sad, jeo sam malo i popio sam pivo. Imam jedno pitanje za tebe, mogu li jednom da te zagrlim?"

Luna je bila u čudu zbog njegovih reči, a posle svega što joj je učinio nije dala na sebe pa mu je prebacila kako je on ipak priznao da voli svoju suprugu:

"Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe...Volela sam te kao Boga, ali si me mnogo razočarao."

Sloba nije mogao da sakrije svoje emocije, pa je odlučio da jasno prizna da je uvenuo otkad više nije sa njom:

"Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo."

Ne zaboravimo da su te iste noći on i njegova supruga gostovali u emisiji "Amidži šou", a voditelju Ognjenu Amidžiću su priznali da još uvek vole jedno drugo. Može biti da je Milan Milošević u pravu kada kaže da oni manipulacijama i lažima citav rijaliti vrte oko sebe i da je Kija ušla da bi sebe učinila poznatom, a ne da bi vratila nevernog muža jer priznaćete, koja bi žena sebi dozvolila takvo poniženje. Oprostiti nekome ko se nije libio da pred kamerama, pa čak i pred njenim očima mesecima spava sa drugom devojkom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>