Region

Svet

Rasta i Loka: Ročište od pet minuta! Konfuzna i nedorečena izjava!

Rasta i Loka ponovo na sudu! Ročište od pet minuta! Konfuzna i nedorečena izjava! Rastin advokat Borivoje Borović dao je izjavu nakon izlaska iz Prvog osnovnog suda. 

Rasta i Loka: Ročište od pet minuta! Konfuzna i nedorečena izjava! Foto: Instagram



U Prvom osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje reperu Stefanu Đuriću Rasti zbog napada na Slobodana Nešovića Loku. suđenje je odloženo ali ovoga puta na neodređeno, jer predsednica suda nije donela odluku o izuzeću.

Rastin advokat Borivoje Borović izjavio je kratko:

"Kada je oštećeni počeo da daje svoju izjavu, dao je jednu suprotnu konfuznu izjavu koja se nije uklapala sa onim što piše u optužbama, a sudija je suprotno zakonu u postupku pokušala da ga ispituje da bi nekako, kao što sama kaže, dovela tu izjavu u red pošto je konfuzna i nedorečena. Ja sam je upozoravao više puta da ne sme da krši zakon u postpuku, jer je zakonik jasan. Svedoka tužilaštva prvo ispituje tužilac, pa ga onda unakrosno ispituje branilac, pa tek nakon toga ispituje ga sudija, po novom zakonu koji očigledno nije poznat ovom sudiji."

Slobodan Nešović Loka nije želeo da daje izjave za medije. Podsetimo se, reperu se na teret stavlja da je 18. aprila prošle godine napao Loku, nakon čega je bio priveden u stanicu policije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>