Region

Svet

Jelena Karleuša i Duško: Brak im nije ugrožen zbog turske glumice Asli Enver!

Jelena Karleuša i Duško Tošić često su u žiži javnosti i uprkos šokantnim natpisima domaćih tabloida da među njima nije baš sve sjajno, istina je da im brak nije ugrožen zbog turske glumice Asli Enver.

Jelena Karleuša i Duško: Brak im nije ugrožen zbog turske glumice Asli Enver! Foto: Instagram



Jelena Karleuša je verovatno već navikla na izmišljene priče koje objavljuju ne samo domaći, već i turski mediji, kojima su ona i Duško zanimljivi kao par. Zbog toga je nimalo nije iznenadila priča da o navodnom flertu glumice Asli Enver sa njenim suprugom. Njih dvoje proslaviće u septembru 10 godina braka, koji nikada nije zaista imao većih trzavica i iako su fizički razdvojeni, njihov odnos zbog toga nikada nije trpeo, zapravo je iz godine u godinu sve jači i bolji. 

Izvor dodaje da Karleuša i Duško ove godine planiraju veliku proslavu kojom će obeležiti jubilej, te da nikakve priče ne mogu da ugroze njihov brak:

"Potpuno poverenje dovelo je do toga da se oni na ovakve priče nasmeju – ako ih uopšte vide. Jeleni je zabavno i kad njegovom suprugu prilaze devojke, jer zna da on ništa ne bi učinio. Na kraju krajeva, kod kuće ga čeka jedna od najzgodnijih žena sa ovih prostora, ali i ćerke Atina i Nika, koje voli bezuslovno."

Diva i fudbaler pojavili su se prethodne noći na venčanju Anje Stojković, ćerke fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, gde su izgledali prelepo.
 
 

@penti #hepbenimle 💣

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus/ Tračara

Povezane vesti:


>