Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba i Kija u najemotivnijem razgovoru! Kako povratiti strast?!

Supružnici su u rijalitiju "Zadruga" imali raznorazne situacije, od svađa do mirenja, a sinoć situacija između njih i Lune Đogani menjala se iz minuta u minut. Oni su se nekoliko puta svađali, mirili, raspravljali ali i razgovarali nasamo. Sloba i Kija u najemotivnijem razgovoru, razmišljaju kako povratiti strast i bliskost koju su izgubili.

Zadruga: Sloba i Kija u najemotivnijem razgovoru! Kako povratiti strast?! Screenshoot / Youtube



Sloba, Luna i Kija su se posvađali još za vreme emisije, a nakon toga, rasprava se produbila. Sloba je zatim, porazgovarao sa Lunom a potom i sa suprugom. Supružnisi su se naime osamili iza automobila i pokušali da reše svoje probleme. Kija mu je rekla:

"Šta ti imaš sa njom dalje, šta tebe boli uvo. Pritom, kako to izgleda. Ja hoću da budem mirna."

Slobodan joj je objašnjavao:

"Ja sam samo otvorio kutiju i ubacio joj čokaladu. Moji su te voleli uvek, oni su se tako osećali, ali nebitno. Tebe treba da boli uvo za njih, kao da ne postoje."

U nastavku razgovora, Kija je želela da objasni svom suprugu o čemu će pričati sa Ognjenom Amidžićem kada bude gostovala u njegovoj emisiji "Amidži šou":

"Ja ću morati nešto da kažem, reći ću o čemu smo pričali. Pričali smo o pomirenju. Pripremi se, ti si na redu."

Sloba je pokušao da objasni supruzi i situaciju sa njegovim roditeljima koji nisu podržali snajku već su bili na strani Lune Đogani, sa kojom je pevač javno prevario Kristinu:

"Ne budi tako ironična, meni moji roditelji znače, oni su stariji. Hoću da im pružim sve, da im ne fali ništa. Tebi je to nekad smetalo. Oni bi te i sad prihvatili da budeš naša."

Kija je imala i neke zahteve:

"Hoću, ali ja imam jedan spisak želja, za mene da učiniš. To se tiče samo tebe, ne treba oni ništa da rade. Hoću da priznaš, priznaj to. Moram i ja tebi nešto da priznam... Biće tu moja porodica, tvoji roditelji."

Ovaj razgovor je protekao u veoma mističnom tonu, s obzirom na to da su supružnici na sve načine pokušavali da sakriju ono o čemu pričaju. Ipak, jedna rečenica koju je Sloba izgovorio jasno se razumela a Kiji je izazvala osmeh:

"Nama treba da povratimo tu strast i bliskost, to smo izgubili."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>