Region

Svet

Zna se gde će Megan Markl i Princ Hari provesti medeni mesec

Iako je od venčanja Megan Markl i Princa Harija prošlo već nekoliko dana, javnost i dalje bruji o njima. Još uvek su jedna od glavnih tema medija, a ovog puta otkriveno je gde će novopečeni mladenci provesti medeni mesec.

Zna se gde će Megan Markl i Princ Hari provesti medeni mesec Foto: youtube




Skoro ceo svet gledao je prelepu ceremoniju venčanja Princa Harija i Megan Markl, sadašnjih vojvoda od Saseksa. Mnoge teme su se potegle oko ovog događaja, mnoga pitanja su postavljana, a ostalo je još da se vidi gde će američko-britansko par provesti medeni mesec.

Odlučili su da provedu nekoliko dana u Kanadi, u osamljenoj brvnari koja predstavlja jedno od najspektakularnijih mesta na planeti. Posetiće Nacionalni park Džesper, u srcu provincije Alberta.

Brvnara ima 6.000 kvadrata i bila je domaćin mnogim drugm kraljevskim parovima, uključujući kraljicu Elizabetu i njenog supruga Filipa 2005. godine, kao I njene roditelje 1939. Ima ogroman golf teren koji je ocenjen kao najbolji u Kanadi.

Kanadska i britanska policija će obezbeđivati kraljevski par koja će imati specijalnu opremu.

Nacionalni park Džasper je svetska baština UNESCO, poznata po obilju divljih životinja, uključujući Grizlije, crne medvede, losove i vukove.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>