Zadruga

Parovi

Zadruga: Zaljubljena sam u Anu Korać i hoću kući! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga" su sve domišljatiji u borbi da dobiju ono što im treba, od hrane, pića, pesama do cigareta! Miljana Kulić je rešila da prevari Drvo kako bi dobila cigarete, pa je izjavila: Zaljubljena sam u Anu Korać i hoću kući!

Zadruga: Zaljubljena sam u Anu Korać i hoću kući! (VIDEO) Foto: Instagram



Da zatvoreni prostor neverovatno podgreva emocije, dokazuju mnogobrojni ljubavni parovi u  rijalitiju "Zadruga". Ipak, za osećanja ove zadrugarke niko do sada nije znao. Rajski vrt je posetila Miljana Kulić, koja je ponudila Drvetu mudrosti jednu tajnu u zamenu za cigarete:

"Mogu da ti otkrijem svoju tajnu, tuđu neću, jer nisam izdajica. Mnogo sam zaljubljena u Anu Korać, pukla sam i hoću da idem kući. Ne, ja se ne šalim, iskrena sam. Video si da mi je loše, to je zato što sam se zaljubila. Meni se na Ani sviđa apsolutno sve, dobrota, harizma. Toliko sam se zaljubila da ne mogu ni jednu manu da joj nađem. Ne sviđa mi se što se mnogo šminka, mnogo je lepša kad je prirodnija. Plašim se da joj to kažem, pogubila sam se."

Drvo naravno nije poverovalo u Miljanine reči ali trudnica je svakako zaslužila svoju nagradu zbog neverovatne domišljatosti i mašte, pa je dobila jednu paklu cigareta. Po izlasku iz Rajskog vrta, Kulićeva je ispričala Ani Korać šta je rekla Drvetu, a svim zadrugarima je ova situacija bila veoma zanimljiva i smešna. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>