Region

Svet

Region

Jelisaveta Orašanin: Kroz suze o Nebojši Glogovcu!

Lepa glumica Jelisaveta Orašanin, snima treću sezonu kriminalističke serije "Ubice mog oca" i kroz suze se prisetila nekih detalja o pokojnom glumcu Nebojši Glogovcu, kome je u pomenutoj seriju glumila verenicu.

Jelisaveta Orašanin: Kroz suze o Nebojši Glogovcu! Foto: Instagram



Jelisaveta Orašanin, trenutno radi na snimanju serije "Ubice mog oca" i očigledno je da čitavoj ekipi nedostaje prisustvo njihovog kolege Nebojše Glogovca, koji je u ovoj seriji glumio Jovana Despotovića, a koga će sada zameniti Nebojšin prijatelj i kolega sa klase Boris Pingović.

Jelisaveta je ovom prilikom kroz suze izjavila:

"Veliki gubitak za seriju već  i za svaki uzdah koji provodimo na ovoj planeti je njegov odlazak, naravno da nam je svima teško, igrala sam njegovu verenicu, teško mi je o tome da pričam."

Prisetila se i jedne anegdote sa snimanja:

"Ono što pamtim pošto sam ja jako smešljiva i na sceni i na snimanju, sećam se da smo snimali neki film, ja nisam mogla da izdržim, bukvalno kad mi priđe na 10 centimetra, ja sam vrištala od smeha, meni je to bilo prezabavno, a scena je bila ozbiljna. Znam da mi je tada rekao: "Kad ti je nešto smešno uvek se smej, ja tako kad mi je nešto smešno, ja se smejem pa izađem". Uvek se njega setim, kada da znam da se i takva glumačka veličina zasmejalala na sceni pa mi bude lakše."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>