Zadruga

Parovi

Luna priznala Drvetu mudrosti: Malo je bolesno - imali seks na klupici!

U rijalitiju “Zadruga” je uvek zanimljivo i taman kada pomislimo da ništa ne može da nas iznenadi, dogodi se ovo. Luna Đogani je ispričala sve do detalja u Rajskom vrtu.

Luna priznala Drvetu mudrosti: Malo je bolesno - imali seks na klupici! Foto: Dailymotion




Iako biste pomislili da će stvari u rijalitiju “Zadruga” biti mirnije, s obzirom na to da se bliži kraj, to nikako nije tačno. Ovaj put je pravu pometnju napravio Radosav Stefanović Žuti, jednim priznanjem koje je rekao Luni Đogani. Radi se ni manje ni više nego o erotskom snu u kojem je upravo Luna glavni akter.

- Sanjao sam da ste se ti i Sloba posvađali. Sedeo sam u dvorištu na klupici. Bila si u crvenoj haljini. Prišla si mi i pitala me što si se smorio. Rekao sam ti: "Daj Luna, šta ti je, tek sad si se posvađala sa Slobom!" Opkoračila si me i počela da igraš na meni. Kad sam se probudio pitao sam se što li sam to sanjao da imam seks sa tobom - otkrio je Žuti svoju tajnu Luni.

Kako bi im Drvo mudrosti pustilo spot u kojem se Ana Korać i Luna Đogani pojavljuju zajedno, one su otrčale do njega i ponudile mu dve tajne.

Jedna se ticala Mace Diskrecije, dok je druga bila upravo erotski san Žutog:

- Malo je bolesno i malo mi je neprijatno, ali to mi je Žuti ispričao. Nisam ja kriva! Sanjao je pre neki dan kako smo se Sloba i ja posvađali. Bila sam u crvenoj haljini i prišla sam mu dok je sedeo na klupici. Počela sam da plačem, pa me je on tešio, a onda je imao seks sa mnom u snu. Probudio se i bio je sav zadihan. Navodno je bio smoren što je to sanjao jer me ne gleda tim očima. Bože, bolesno! Fuj! - ispričala je Luna.

- Možda to znači da potajno želi Lunu - dobacila je Koraćeva.

Pogledajte kako je to izgledalo u rijalitiju “Zadruga”:




 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>