Region

Svet

Zlata Petrović: Da se nisam napila unakazila bih Vendi

Posle jedanaest nedelja boravka u Lisoviću, Zlata Petrović je ponovo slobodna. Ali, mnogo toga se nakupilo u njoj tokom svih tih dana. Odmah po izlasku s Farme pevačica je otvorila dušu.

Zlata Petrović: Da se nisam napila unakazila bih Vendi



Da li vam je krivo što ste ispali?

"Veoma se radujem što sam izašla. Tamo više nisam mogla da opstanem, postala sam potištena i nesrećna".

Odlično se slažete sa bivšim muževima. Koliko ste spremni da učinite za njih?

"Ja sam naprasno ušla u celu ovu priču s Farmom. Za tri dana sam se spakovala i krenula, upravo zbog Hasana i Peje, pošto su me mnogi prozivali da ne smem da uđem s njima. Ušla sam iz inata svima njima".

Pokajali ste se?

"Strašno sam se pokajala, jer sam pre Farme bila sredila svoj život i svaki detalj dovela do savršenstva. Prvih nekoliko dana sam se pitala: Zlato, šta ti je ovo trebalo? Da ideš u ovakav klozet, da se kupaš u buretu? Jesam nekada živela u takvim uslovima, ali ovo na Farmi je zaista strašno".

Od kada datira sukob s Vendi i zbog čega je počeo?

"Ta žena me je proganjala više od deset godina. Nju nisam ni poznavala lično, sve dok nismo došle do suda. Oklevetala me je da sam crnom magijom ubila čoveka, što je van svake pameti. Dobila sam je na sudu i oprostila joj kao čovek".

Malo je falilo da je prebijete?

"Ona nije imala petlju da mi neke stvari kaže u lice, nego je išla okolo i lajala o meni. Postala sam životinja onog momenta kad je rekla da je Pejina sahrana".

Volite da popijete. Možda ste zato tako reagovali?

"Svaka čašica koju popijem je moja i ne želim nikome da se pravdam zbog toga, ja nemam gazdu. Vesna je imala sreće što nisam bila trezna, rekla sam joj da zahvali ljudima koji su me sprečili da dođem do nje. Ja bih njome obrisala patos. Ma, unakazila bih je za sva vremena. Rođena majka je ne bi prepoznala posle mojih batina".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>