Region

Svet

Prirodan izgled Megan Markl na venčanju je bio pun pogodak, a evo kako bi izgledala da je imala drugačiju šminku

I dok mnogi spekulišu o modnom izboru Megan Markl za svoje venčanje, ono što je ubedljivo najviše fasciniralo žene širom sveta je njena savršena, a nežna šminka koja otkriva prirodnu lepotu, ali i sitne nedostatke.

Prirodan izgled Megan Markl na venčanju je bio pun pogodak, a evo kako bi izgledala da je imala drugačiju šminku Foto: youtube




Sasvim logično dame najviše zanima njen autfit, frizura i šminka, a ono što je gotovo sve žene oduševilo jeste prirodan izgled koji je u prvi plan istakla Megan Markl.

Iako je prošlo nekoliko dana od kraljevskog venčanja, i dalje javnost priča o spektakularnom događaju. 

Bivša glumica je imala određene zahteve, te je od svog šminkera tražila nežnu šminku koja će naglasiti njenu prirodnu lepotu. Tako je Harijeva supruga imala diskretni smoki ajs, koji je naglasio njene oči, a na licu je umesto teških pudera imala nežnu podlogu, te je lice zadržalo zdrav sjaj, a pegice su bile jasno vidljive.

Upravo zbog njih, Megan je dobila pohvale, a potom je uspela da inspiriše žene širom sveta koje su počele da objavljuju fotografije svog lica sa pegicama u prvom planu. Ipak, mnogi su se zapitali šta bi bilo da je imala 'jaču' šminku? Neki su se pozabavili kako bi to izgledalo. Kako se vama dopada?
 
 

1 or 2? ❤️ #makeup or #nomakeup ❤️? #royalwedding #meghanmarkle #fashionsteams

A post shared by FASHION (@fashionsteams) on




 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>