Zadruga

Parovi

Zadruga: Slobina majka teško podnosi pomirenje sa Kijom!

Slobina majka o rijalitiju "Zadruga" kaže da ga teško podnosi, a tu je i pomirenje sa Kijom koje joj izgleda uopšte ne prija, bez obzira na to što je evidentno koliko je njen sin veseliji u poslednje vreme.

Zadruga: Slobina majka teško podnosi pomirenje sa Kijom! Screenshoot / Youtube



Iako je njen sin uživao tokom žurke povodom rođendana Kristine Kockar Slobina majka ipak nije zadovoljna razvojem situacije. Slobina majka Draginja, priznala je da veoma teško podnosi dešavanja u "Zadruzi". Iako je njen sin uživao tokom žurke povodom rođendana svoje supruge Kije, Slobina majka ipak nije zadovoljna razvojem situacije:

"Loše. Sve se vidi, sve se zna. Gledam da preživim dok mi dete ne dođe. Loše mi je, čekam sina da izađe i da ga dočekam. Ovo je maltretiranje cele porodice. Neću da dajem izjave, sve se zna. Moje dete će na plećima izneti ceo ovaj rijaliti."

Veza sa Lunom je bila koliko toliko stabilna sve dok Kija nije priznala da još uvek voli Slobu i da je spremna da mu oprosti ukoliko joj u rijallitiju prizna ljubav. Nekoliko nedelja unazad pevač i Luna su u zategnutim odnosima, a Kija i Radanović nikad bliži. Sloba je sve iznenadio na Kijinom rođendanu, a oni su noćas bili na korak do poljupca dok su u razgovarali u bazenu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>