Region

Svet

Region

Ubice mog oca: U trećoj sezoni iznenađenje za publiku!

Serija "Ubice mog oca" privukla je ogromnu pažnju gledalaca, a u trećoj sezoni koja se upravo snima, iznenađenje za publiku je naš glumac koji tumači ključnu lik- načelnika za narkotike pod imenom Bogdan.

Ubice mog oca: U trećoj sezoni iznenađenje za publiku! Instagram



Počelo je snimanje treće sezone popularne serije „Ubice mog oca“, a jedna od glavnih uloga, lik načelnika za narkotike pod imenom Bogdan, dodeljena je našem poznatom glumcu Ljubomiru Bandoviću. On  poručuje da je ova uloga pisana za njega.

Lik kog tumači Ljuba Bandović biće ključan u razotkrivanju veze između narko-klanova, kriminalaca i policije, a poznati glumac je otkrio po nešto tome:

"Služba ostaje služba, samo uniformu menjam civilkom. Upravo čitam scenario, vidim da pruža razne mogućnosti i da svašta može da se pravi jer je taj svet pun obmana, laži, dokazivanja i ostalih stvari. Generalno mi je zanimljivo da se bavim time. Bitno je da taj Bogdan, koga treba da igram, čini nešto za radnju u seriji, a čini veoma mnogo."

U trećoj sezoni serije "Ubice mog oca" sve će se vrteti oko narkotika i veze između zabranjenih supstanci i glavnih likova. Akcenat je stavljen na dosadašnji tok priče, a svi će imati prilike da vide šta se dešava sa inspektorom Aleksandarom Jakovljevićem, Predragom, Mirkom, Marijom i ostalim likovima. Osnovni zadatak lika Bogdana biće da otkrije ko je sve od glavnih aktera umešan u proizvodnju i prodaju narkotika, kao i da li neko od glavnih likova uzima neku od tih nedozvoljenih supstanci. Pregovarano je i sa jednim stranim glumcem koji uživa veliku popularnost.

Lik Jovana Despotovića koga je glumio Nebojša Glogovac u trećem delu serije igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>