Lepota

Ljubav

Vojna dijeta: Pet kilograma manje za tri dana!

Vojna dijeta je kratkoročni plan ishrane pomoću kojeg možete izgubiti pet kilograma za tri dana i veoma je popularna, posebno zato što će vam pomoći ako u narednih par dana "morate" da uskočite u nove pantalone.

Vojna dijeta: Pet kilograma manje za tri dana! Svet Plus



Morate priznati da je jako privlačno to što dijeta traje samo tri dana i za to kratko vreme trebalo bi da izgubite do 5 kilograma! To možete postići samo ako se precizno držite plana ishrane. Ne morate da brojite kalorije i kupujete egzotične, skupe namirnice. Potrebna vam je samo hrana koju ćete naći u najbližoj prodavnici.

Po istraživanju ova dijeta ubrzava metabolizam i smanjenjem unosa hrane tokom ovog kratkog perioda, brzo ćete se rešiti sala. Ne brinite, nije u pitanju izgladnjivanje. Ne unosi se veliki broj kalorija, ali  će vam obezbediti energiju da imate produktivan dan. Tu spadaju zdrave masti, ugljeni hidrati i proteini.

PRVI DAN:

Doručak:
- šolja toplog napitka (kafa ili čaj), jedno parče tosta (od celog zrna žitarica), 2 kašike kikiriki putera, pola grejpfruta.

Ručak: 
- šolja toplog napitka (kafa ili čaj), parče tosta, pola porcije tunjevine.

Večera: 
- oko 85 grama bilo kog mesa (kuvanog u vodi ili na pari), pola porcije boranije, pola banane, jedna mala jabuka, a možete se nagraditi jednom porcijom sladoleda od vanile ako želite.


DRUGI DAN:

Doručak:
- jedno parče tosta (od celog zrna žitarica), jedno tvrdo kuvano jaje, pola banane.

Ručak: 
-  jedno tvrdo kuvano jaje, 5 slanih krekera, jedna porcija švapskog sira.

Večera: 
- 2 viršle, pola porcije šargarepe, porcija brokolija, pola banane koju možete pojesti sa pola porcije sladoleda od vanile.

TREĆI DAN:

Doručak:
- 5 krekera, parče švapskog sira i jedna mala jabuka.

Ručak:
- parče tosta (od celog zrna žitarica), jedno jaje (lagan ručak).

Večera:
- porcija tunjevine i omiljeni deo večere - pola banane i porcija sladoleda od vanile.

Ukoliko želite da postignete bolje rezultate, pridržavajte se dijete 3 dana, a onda jedite normalno sledeća 4 dana. Nemojte se prejedati tokom tih 4 dana kako ne biste vratili kilograme. Ponavljajte vojnu dijetu u toku nekoliko nedelja dok ne dostignete cilj. Preporuka je, da se pridržavate ovog plana ishrane ceo mesec. Vodu konzumirajte u većim količinama, a ukoliko imate nekih zdravstvenih problema, obavezno se pre početka dijete posavetujte sa lekarom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>