Zadruga

Parovi

Zadruga: Iznenađenje za Lunu, Kija je podržala aplauzom njenu modnu kolekciju! (VIDEO)

Ukućani su  ovoga puta u rijalitiju "Zadruga" postavljali novinarima pitanja i po prvi put posle devet meseci su imali priliku da saznaju neku informaciju iz spoljnog sveta.  Iznenađenje za Lunu koje je Kija podržala aplauzom njenu modnu kolekciju ! Bila je presrećna zbog onoga što je saznala!

Zadruga: Iznenađenje za Lunu, Kija je podržala aplauzom njenu modnu kolekciju! (VIDEO) Instagram



Svako od zadrugara je imao posebne želje, a Luna Đogani je bila znatiželjna da sazna kako napreduje njena modna linija Luna Đo. Taj odgovor je želela da dobije od novinara portala Pink.rs, a on joj je saopštio odlične vesti koje su znatno podigle njeno raspoloženje. Naime, Darko Tanasijević joj je rekao:

"Čitav taj projekat je krenuo pre dva dana. Krenula je i prodaja. Aktivno se radi i reklama. Urađene su i promo spot koji je objavljen na Instagramu."

Blogerka je bila oduševljena onime što joj je on preneo i sa svojim cimerima je podelila sreću. I Kija Kockar je bila srećna zbog Luninog napretka pa joj je aplaudirala zajedno sa ostalim ukućanima. Luna nije krila svoje ushićenje i veliku zahvalnicu je uputila svojoj mami Anabeli Atijas. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video snimku, kao i video snimak kako je sve počelo u vezi njene modne linije.
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>