Svet

Region

Bred Pit ponudio 120 miliona dolara za noć sa poznatom glumicom

Jedan od najvećih zavodnika u Holivudu Bred Pit, iznenadio je sve na aukciji koju je organizovao njegov kolega. Žene lude za njim, a on je rešio da upozna sjajnu glumicu, pa čak i da plati za to.

Bred Pit ponudio 120 miliona dolara za noć sa poznatom glumicom Foto: youtube




Potez slavnog glumca koji je možda iznenadio sve. Naime, jedan od najvećih holivudskih zavodnika Bred Pit, posle razvoda od Anđeline Džoli, sa kojom ima šestoro dece rešio je da se vrati momačkog životu. Ipak, mediji su ga povezivali sa mnogim pripadnicama lepšeg pola, a još jedna u nizu jeste britanska glumica Emili Klark.

Na jednoj dobrotvornoj aukciji koju je organizovao holivudski glumac Šon Pen, jedna od ponuda jeste i veče sa Emili na kojoj će srećni dobitnik pogledati neke od inserata serije u kojoj ona glumi. Kako I sama navodi, bila je iznenađena kad je na listi ugledala ime Breda Pita, koji je hteo da plati čak 120.000 dolara da bi bio sa njom.

Kako se saznaje, Pit je prvo ponudio 80.000, a potom podigao 'cenu' na 90.000, pa na konačnih 120.000, međutim izgubio je. Njegov konkurent je platio 160.000 dolara, a njegov identitet nije poznat.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>