TV Show

Parovi

Emisija 150 minuta: Zoran Pajić poklonio sakoe maturantima!

U emisiji "150 minuta" gosti su Ana Mitić, Danijela Buzurović i Zoran Pajić doneli su svečanu garderobu malim i velikim maturantima. Zoran Pajić poklonio je sakoe maturantima i pokazao par fotografija sa svoje mature!

Emisija 150 minuta: Zoran Pajić poklonio sakoe maturantima! Screenshoot TV Prva



Ekipa emisije „150 minuta“ pripremila je za maturatne posebno i nesvakidašnje iznenađenje. Od ponedeljka, 21. maja pa tokom cele nedelje, segment emisije od 15 časova biće posvećen velikim i malim maturantima u okviru kojeg će se voditelji sa brojnim poznatim ličnostima potruditi da reše večiti problem: šta obući u ovoj posebnoj večeri koja se pamti do kraja života?!

Što se tiče gostovanja u emisiji, odazvao se svako ko je bio pozvan i svi kažu da je akcija nešto lepo i toplo i žele da učestvuju. U studiju emisije "150 minuta" svoje haljine, tašne, cipele će darovati: Anđelka Prpić, Lena Kovačević, Danijela Dimitrovska, Zoran Kesić, Bojana Stefanović, Ivana Selakov. Melina Džinović neće moći da dođe, ali je rekla da želi da da poklon! Ovaj spisak svakako nije konačan… 

Maturanti će se javljati preko društvenih mreža tako što će koristiti poznati #150minuta i tu će onda napisati šta bi i od koga voleli da dobiju. U emisiji će naše poznate ličnosti da pokažu i svoje slike sa mature i da daju neki savet o tome šta je važno za to veče. Kako je bilo na njihovoj maturi i kako bi danas razmišljali o tom danu.

Ana Mitić je poklonila dugačku haljinu jer je i ona za svoje matursko veče nosila dugačko. Danijela je donela nekoliko stvari, a Zoran je darovao dva sakoa. Zoran je pokazao i par fotki sa mature!
 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>