Ostalo

Sme�no

Tehnički pregled: Šta je novo pogledajte u emisiji SAT!

Koje novine očekuju vozače kada je u pitanju tehnički pregled i šta je to novo pogledajte u emisiji "SAT" u nedelju 27. maja na RTS-u u 14.05 časova! Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu RTS-a.

Tehnički pregled: Šta je novo pogledajte u emisiji SAT! Promo



Kao što je i obećala, ekipa emisije "SAT" ove nedelje se bavi novim pravilima na tehničkim pregledima. Saznaćete koje novine očekuju vozače na linijama tehničkih pregleda, ko će lako proći, a ko će možda, zbog strožih pravila, morati da parkira automobil, da li će pregled poskupeti i koliko će trajati. 

Mnogi vozači su se žalili da ne mogu više da zamenjuju komplete prve pomoći kojima je istekao rok trajanja po sistemu “staro za novo” uz minimalnu doplatu, kako je to do sada funkcionisalo – pa je i to jedan od problema koje "SAT" pokušava da reši. 

Videćete i kako izgleda testiranje novih pneumatika na specijalnoj stazi Mireval u Francuskoj, kao i šta treba da znate pri odabiru turističkog aranžmana za letovanje.

Ljubitelji automobila uživaće u ekskluzivnim snimcima novog audija “A6”, a u rubrici "Predstavljamo" videće novu Nisanovu “mikru”.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>