Zadruga

Parovi

Sloba i Kija: Naljutila se, baš me briga! Luna htela da napusti rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Žurka je bila pravo osveženje za zadrugare ali ne baš za sve! Luna se osetila jadno i htela da napusti rijaliti "Zadruga" jer nije imala snage da ih gleda zajedno! Sloba i Kija razgovarali o tome, pa joj je on rekao: "Naljutila se, baš me briga." 

Sloba i Kija: Naljutila se, baš me briga! Luna htela da napusti rijaliti Zadruga! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNa iznenađenje mnogih i Kijin još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović nije mogao da sakrije koliko mu je drago zbog svega što je Veliki šef priredio samo za Kiju. Sloba je u svemu tome što se dešavalo "malo" zaboravio na Lunu Đogani, a ona je iznervirana krenula na kapiju, jer nije želela da gleda prizor koji joj je njen bivši dečko priredio. Zadrugari su odmah javili Slobi da je Luna sa obezbeđenjem na kapiji, a on je odmah otrčao do nje. Ona mu je rekla:

"Ja samo želim da se vratiš, neću da kvarim ničiji rođendan. Nisi me video ovde, vrati se na rođendan!"

Sloba joj je odgovorio:

"Šta je sa tobom? Zašto bi ti kvarila nečiji rođendan i zašto bi pravila sra*a? Zato što si popila pivo!?"

U jednom trenutku je čak nazvao mentolom i rekao da više neće da je vidi, pa je Luna je stekla utisak kao da je Sloba jedva dočekao da ona napravi ovaj potez, a onda je on po povratku u Belu kuću rekao Kiji nešto što je sigurno mnoge šokiralo:

"Naljutila se na mene što đuskamo, ma, briga me, boli me ku*ac !"

Sloba je čitavo vreme bio pored svoje supruge, a kako se ovo završilo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>