Zadruga

Parovi

Zadruga: Opšta ludnica u rijalitiju! Obezbeđenje sprečilo veći haos! (VIDEO)

Vest o produžetku rijalitija "Zadruga" je izgleda većini teško pala. Strasti su uzavrele, a svađe su sve češće i ozbiljnije. Nastala je opšta ludnica u rijalitiju, a obezbeđenje je sprečilo veći haos, nakon što je Miljana Kulić čula da je Nadežda Biljić otkrila njenu tajnu da je zaljubljena u Marka Miljkovića, trudnica je ušla u svađu sa njom i Mikijem Đuričićem.

Zadruga: Opšta ludnica u rijalitiju! Obezbeđenje sprečilo veći haos! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Miljana Kulić je otišla do sobe za rehabilitaciju, gde su bili Miki i Nadežda, zajedno sa Sanjom Stanković. Obezbeđenje je odmah reagovalo i uletelo u kuću kako bi sprečilo veći haos. Miljana je govorila Mikiju i Nadeždi:

"Roditelji se stide tebe. Džukelo jedna seljačka! Delila sam sa tobom poslednju cigaretu, a kada ja počnem da pričam, raščepiću te! Kunem ti se, do kraja rijalitija, raščepiću te! Našli ste se, iskrivljeni i raščepljena! Ovaj pametuje pametnjaković, a on najgluplji! Treba zbog njega da padnemo zadatak."

Umešala se i Sanja Stanković:

" Ti si ispao najgluplji ovde! Ne možeš da kažeš za Teodoru... Naravno da će da ustane da se pozdravi sa svojim bratom!"

 Miki Đuričić je u jednom trenutku pljunuo Sanju, a onda je ustao iz kreveta kako bi zatvorio vrata od sobe za rehabilitaciju. Sanja Stanković mu nije ostala dužna, već je uzela vodu koja je bila na klupi ispred sobe kako bi polila Đuričića, a u sve se umešala i Jovana Tomić Matora. Matora je vikala dok je trčala ka izolaciji:

"Što me ne zoveš?!"

Nakon ovoga, nastao je sasvim novi haos. Pogledajte u prilogu ispod teksta!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>