Region

Svet

Darko Lazić upoznao devojku sa roditeljima, a evo šta kaže o svadbi!

Iako to baš i nije tipično za čoveka koji se relativno skoro razveo, Darko Lazić je oduševljen novim dečkom svoje bivše žene Ane Sević!

Darko Lazić upoznao devojku sa roditeljima, a evo šta kaže o svadbi! Foto: InstagramRazvod pevačkog para Darka Lazića i Ane Sević poprimio je razmere španske serije - folker Aninog izabranika već naziva zetom i planira da njih dvoje pozove na svoje venčanje sa novom izabranicom.

Nije upoznao zamenu

- Video sam u novinama zeta, odnosno Aninog novog dečka. Želim im svu sreću. lep je zet, ne mogu da kažem da nije. Na onim slikama koje sam video izgledaju mi kao lep par. Ana je majka mog deteta i zaslužila je da bude srećna u životu. Želim joj da ima onog pravog za ceo život - započinje priču Lazić i priznaje da je i on u srećnoj vezi:
 
 

🤔🤔🎵🎵🎶♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on- Imam devojku i lepo mi je sa njom. Još uvek ne znam da li je to ona prava s kojom ću otići pred oltar. Rano je da sada pričam o tome, ali da ne smatram da je dobra cura, ne bismo bili zajedno, niti bih je upoznao sa prijateljima i rodbinom. O braku trenutno ne razmišljam. Polako ima vremena.Probao sam jednom, ne želim da srljam odmah u drugi brak, i papir ništa ne znači. Svakako planiram da ponovo zasnujem porodicu- izjavio je Darko za Informer.

Vezivaće nas ljubav

Kako bivši supružnici jedno o drugom imaju lepo mišljenje, Darka smo pitali da li bi Anu zvao na svoju svadbu, a on je kroz osmeh odgovorio:

- Kada dođe vreme za venčanje, pozvaću i Anu na slavlje, naravno. Druga je stvar što nas dvoje nismo mogli da opstanemo zajedno. Anu i mene će uvek vezivati ljubav prema našoj ćerki i uzajamno poštovanje. Ako to bude smetalo njenom izabraniku ili mojoj novoj lepšoj polovini, imaćemo problem. Ćerka Lorena će uvek imati posebno mesto u našim srcima - rekao je Lazić.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus/Informer

Povezane vesti:


>