Zadruga

Parovi

Sad ću ti glavu pogoditi: Brutalna svađa - Luna gađa Slobu kamenjem, urlanje!

Sloba Radanović se opuštao u bazenu u Zadruzi, gde je bio sa suprugom Kristinom Kockar, a potom je zatekao Lunu Đogani da plače kod hotela.

Sad ću ti glavu pogoditi: Brutalna svađa - Luna gađa Slobu kamenjem, urlanje! Foto: Youtube Printscreen




Sloba Radanović je prišao Luni Đogani da je uteši, ali i da popričaju o njenom ponašanju i njihovom odnosu.

- Od svega što sam ti rekao sinoć, ti ništa nisi shvatila kao pouku. Je l ti misliš da bih se ja onako iznervirao da mi nije stalo do tebe? Sama sebi skačeš u stomak svojim izjavama glupavim. Sto puta sam ti rekao: "Ispeci, pa reci". 

Ti i dalje govoriš neke gluposti, a ja nikada nisam izjavio nešto što bi narušilo moj i tvoj odnos. Ti svaki dan poneku glupost izjaviš - objašnjavao joj je Sloba.

- Ne želim da komuniciram sa tobom, ne želim da te gledam, ništa - histerisala je Luna, koja je sve vreme plakala.

- Šta sam ja sad skrivio? Šta to tebi smeta, šta sam pogrešno uradio? Šta?! Evo, reci mi. Ja ne želim da gledam tebe kako plačeš. Ti tvrdiš da ja imam neki dogovor. S*re mi se i od tebe i od svih koji tako misle! Ja ću pre sebi obe ruke da isečem, nego da se prodam, jer ja sam takav čovek. Sve što ti ja kažem dobronamerno, ti izvrneš i predstaviš me kao kretena - besneo je Sloba, dok mu je Luna i dalje prebacivala.

- Nisi želeo da se pomiriš. Ti da si hteo da budeš sa mnom, ti bi bio sa mnom, ali ti znaš da ovde ne možemo da budemo zajedno - rekla je blogerka, što je razbesnelo pevača.

Povraća mi se sad, sad me hvata mučnina koliko ti lažeš - besneo je Sloba, koji je Luni rekao da od sebe pravi žrtvu, što ju je dodatno razbesnelo.

- Prekini da me stavljaš u koš sa njom i sa žrtvama! Ja vidim da je tebi top kada nisi sa mnom - govorila je Luna.

U jednom trenutku je Luna čak gađala Slobu kamenjem, a njoj je rekao da prekine jer će joj pogoditi glavu.

Pogledajte šta su još sve pričali:





 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus/avaz.ba

Povezane vesti:


>