Region

Svet

Tužno, imaju i dete: Poznati pevač priznao da se rastao od parterke!

Iako se još krajem prošle godine pisalo da pevač Mirza Šoljanin (33) više ne živi s partnerkom Hanom Terović, s kojom ima sina Isaka, on to nikada nije javno potvrdio.

Tužno, imaju i dete: Poznati pevač priznao da se rastao od parterke! Foto: InstagramMirza Šoljanin odlučio je prvi put otvoreno da progovori o svom novom životu. Tako je otkrio da se pre izvesnog vremena zaista desio kraj ljubavi između Hane i njega. Takođe, potvrdio je da mu je Beograd odnedavno stalna adresa stanovanja.

- Istina je, kraj je između mene i Hane, ne živimo zajedno već određeno vreme, što znači da između nas više nema ništa. Normalno sam prihvatio, dešava se, ako ne mogu zajedno, ljudi se raziđu - govori Šoljanin.

Nakon ovog kraha pevač je krenuo dalje shvativši, kako kaže, da je sve to prirodno.

- Život ide dalje, jednostavno tako mora da bude. Ipak, ne bih mnogo govorio o tome kako smo se razišli i zbog čega. Najvažnije je da s detetom funkcionišem kako treba i da ga s vremena na vreme viđam. Uglavnom dogovorim se s Hanom kad ga mogu videti - objašnjava pevač.

Kada poželi da vidi Isaka, ode u Malme, gde dečak živi s mamom.

- Sa sinom vreme lepo provodim i bez obzira na to koliko budemo zajedno, to su mi najdragoceniji trenuci. Trudim se da bude dobro i zabavno njemu, ali i meni, kada smo zajedno. Očigledno je da tu ljubav ne mogu da zadržim samo za sebe pa je podelim i na Instagramu sa svojim pratiocima - navodi Šoljanin.
 
 

Sa-Bg

A post shared by Mirza Soljanin Official ® (@mirzasoljanin) on Sep 10, 2015 at 10:45am PDT

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus/avaz.ba

Povezane vesti:


>