Region

Svet

Arhangel Fest 2 ovog vikenda: Muzika, humanost, dobra zabava!

Ovog vikenda biće održan  "Arhangel Fest "2  na Dunavskom keju u Grockoj.  Na festivalu nastupa preko 20 bendova, a pored muzičkog, organizatori najavljuju i druge interesantne programe i humanitarne akcije. Muzika, humanost, dobra zabava!

Arhangel Fest  2 ovog vikenda: Muzika, humanost, dobra zabava! PromoNakon što je 2017. godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka,  MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival! Uz hedlajnere, grupe Kerber i S.A.R.S. nastupiće još 19 bendova! 

Satnica festivala je sledeća:

Petak, 25.maj:

15h – Pozitivna terapija
15.45h – Posno prase
16.30h – Zla prilika
17.15h – Contaminated Mind
18h – Dusi
18.45h – Unchained
19.30h – Far
20.15h – Kuga
21.05h – Trigger
22h – KERBER
23.15h – Void Inn
00.30h – Sanitarium


Subota, 26.maj

16h – Mokri asfalt  
17h – Doručak na travi
18h – Navy ne obećava
19h – Hunting Souls
20h – Kontras
21h – Bolesna štenad
22h – S.A.R.S.
23.30h – San debelih žena
00.25h – Fulsh Ideals


 Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: 

“Organizovan je prostor za kamp sa oko 30 šatora, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.“

U subotu, 26. maja prepodne bajkerima će na Dunavski kej doći i deca iz Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“. „Za njih će biti priređen i adekvatan muzički program“- kažu bajkeri i dodaju da im je posebno zadovoljstvo da tim klincima organizuju priliku da nešto više nauče o motorima i da im organizuju dan u kojem će uživati i koji će pamtiti.

Pored toga, štandove na festivalu imaće i humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, kao i moto kuća KTM (ProMoto centar), BJBikers.com, Wurst Platz... Očekuje nas i izložba „friziranih“ automobila VW kluba a za ljubitelje tetovaža tu je i New View tatoo studio.  

Bajkeri vas pozivaju da budete deo ove velike manifestacije i poručuju:

"Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo“

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA, provedite dva nezaboravna dana uz dobru muziku i dobre ljude -  dođite 25. i 26. maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je besplatan!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>