Ljubav

Style

Muškarci kao tračare: Ne biste verovali šta sve dele sa prijateljima!

Muškarci umeju i te kako da tračare. Ne biste verovali šta sve dele sa svojim prijateljima, a ima veze sa vašom vezom ili uopšte nije vezano za vas. Nije reč o seksu i vašim intimnim trenucima, već o svakodnevnim stvarima.

Muškarci kao tračare: Ne biste verovali šta sve dele sa prijateljima! Svet Plus



Svaka žena želi da muškarci misle kako se ona budi savršena, pa stvari kao što je seckanje noktiju, depiliranje nausnica, ceđenje mitisera i slične stvari ostaju među četiri zida. Međutim muškarcima su posle nekoliko godina zajedničkog života ovakve stvari dovoljno zanimljive da ih podele sa prijateljima. 

Uopšte nije prijatno kada znate da vaš partner nakon vaše svađe, prijateljima prepričava svoje viđenje celog događaja i to bez vašeg prisustva i braneći samo sebe. Drugačije bi bilo da u prisustvu bliskih prijatelja, iznesete svoj problemčić ako već želite da dobijete iskren savet, pa da ta svađa ima poentu, odnosno da se problem ne ponavlja kasnije oko istih stvari.

Nevažno jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem napomenuti kako im se baš juče posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili, već kako bi se razmetali svojom muškošću.

Ono što ženama najviše smeta u muškim razgovorima je činjenica da oni vrlo često komentarišu druge žene, pa čak i partnerke svojih prijatelja koji u tom trenutku nisu prisutni naravno. Da li su ti razgovori u pozitivnom kontekstu ili ne, da li hvale ili kude nebitno je, tek istina je da oko toga tračare. 

O ženskim tračarenjima, neki drugi put...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>