Region

Svet

Aleksandra će imati dve haljine: Brena otkrila kako će snaja i svekrva izgledati na svadbi godine!

 Opšte je poznato da će svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića biti jedna od glamuroznijih na našim prostorima, a Lepa Brena otkriva do sada nepoznate detalje o tome.

Aleksandra će imati dve haljine: Brena otkrila kako će snaja i svekrva izgledati na svadbi godine! Foto: InstagramPorodice Živojinović i Prijović na svadbi koja će zasigurno obeležiti čitavu godinu, kada će se Aleksandra i Filip zavetovati na večnu ljubav, očekuju goste sa svih strana sveta. Za tu priliku, Lepa Brena bira najotmenije toalete, ističući da nema tremu.

- Nemam zaista, ali zna se da mora da bude otmeno kulturno, jer ovo će biti zaista najglamuroznija svadba i očekujemo goste iz celoga sveta - rekla je Brena.
 
 

Bye bye Sofija🙏👍💋❤️Thnks for love &passion🍷

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 24, 2018 at 12:02am PDTU intervjuu sa Sinišom Medićem otkrila je još neke detalje venčanja.

- Aleksandra će imati dve haljine, još ih nisam videla, ali biće to jako bajkovito.

Svi članovi porodice učestvuju u organizaciji!

- Svi smo uključeni i Filipova mama i naša porodica i Aleksandrina, ali Boba je taj koji brine o svemu, on se razume u vrhunsku hranu, piće, ima fantasticne ideje - izjavila je Brena.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>