Region

Svet

Sinan Sakić je bolje i odlazi na transplataciju!

Pevač Sinan Sakić je bolje i odlazi na transplataciju! Prošle nedelje prevezen je iz Kliničkog centra Srbije u jednu privatnu beogradsku kliniku i ovih dana očekuje poziv iz Padove gde bi trebalo da se uradi transplatgacija jetre.

Sinan Sakić je bolje i odlazi na transplataciju! Instagram



Porodica pevača Sinana Sakića je u pregovorima sa klinikom u Italiji i najverovatnije će Sinan biti prevezen helihopterom ili avionom na kliniku u Padovi. On je početkom maja imao zakazan pregled na istoj klinici ali nije otišao jer se očekivalo da će biti operisan u Beogradu. Pevač je sada na privatnoj klinici i oseća se bolje.

Prošle godine, nekadašnjem pevaču Južnog vetra su ugrađeni stentovi u žučne kanale, a posle detaljnih pregleda je ustanovljeno da mora na transplataciju jetre. Krajem prošlog meseca primljen je u Klinički centar Srbije kako bi mu se uradila priprema za presađivanje organa, ali je prošle nedelje napustio je tu bolnicu na zahtev porodice. Tog dana bio je priveden njegov sin Ernest, ali je brzo i pušten jer nema elemenata za krivični postupak. 


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>