Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija i Sloba nikad bliži! Imaju planove za život posle rijalitija!? (VIDEO)

Pogledi i osmesi u rijlaitiju "Zadruga" između supružnika!  Kija i Sloba nikad bliži! Imaju planove za život posle rijalitija!? Njihov razgovor je izbezumljeno posmatrala Luna Đogani!

Zadruga: Kija i Sloba nikad bliži! Imaju planove za život posle rijalitija!? (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Priča koja je podigla ubedljivo najveću prašinu i izazvala ogromnu pažnju gledalaca, jeste ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar. Od kada su Luna i Sloba raskinuli, on je postao mnogo bliži sa svojom suprugom. Da li je to iskreno ili on ovo smišljeno radi, ostaje nam da vidimo u narednim danima, amožda čak i po završetku Zadruge.

Bračni drugovi su i prethodne noći komunicirali sa osehom na licu, a razgovor je počeo oko hrane koju će ove nedelje deliti. Sloba je nagoveštavao da će obroke deliti:

"Tost će ti se pokvariti ako ga ne pojedemo."

Kristina je iznenađeno upitala:

"Ako ga ne pojedemo?"

Sloba se brzo ispravio i rekao kako će tost sam pojesti, ali Kija je već imala blaženi osemeh na licu, pošto je shvatila da će ove nedelje deliti obroke, pa mu je prebacila:

"Ti si dobar sa mnom samo kad imam hrane."

Sloba joj je odgovorio da ne lupa gluposti jer je on njoj uvek sve davao, a u jednom trenutku im je prišao Aca Živanović i pokušao da ih natera da se zagrle. Uspeli su da ga izignorišu i nastavili su priču o tome šta će jesti kada napuste rijaliti. Kija je maštala:

"Kad izađemo napuniću frižider. Veliki frižider ću da kupim i biće pun hrane. Da znaš. Biće i slatkiša, i svega. Čokolade, čips, biće šunke, kobasice, bečke šnicle, pileće supe, biće bifteka ..."

"Razmisliću!" - odgovorio je Sloba.

Luna je posmatrala ovaj razgovor sa garniture u drugom delu prostorije. Bilo je očigledno da joj nije prijatno zbog prizora koji gleda. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>