Zadruga

Parovi

Zadruga: Pismo unelo nemir među zadrugarima! Ko je najviše doprineo neuspehu?! (VIDEO)

Zadatak koji su dobili u rijalitiju "Zadruga" ukućanima je teško pao! Pismo unelo nemir među zadrugarima jer imaju pravo na još jednu grešku.  Ko je najviše doprineo neuspehu?!

Zadruga: Pismo unelo nemir među zadrugarima! Ko je najviše doprineo neuspehu?! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U rijalitiju "Zadruga" je u toku zadatak "Neobične pojave". Učesnici moraju ostati imuni na sve što se događa oko njih, kako bi uživali u izobilju do kraja ovog šou programa. Oni su odmah napravili dve greške, prvu kada je brat Teodore Džehverović, Sava ušao u Belu kuću, a drugu kada je na imanje zakoračio pevač Aca Živanović

Teodora nije mogla da ignoriše ulazak brata, pa mu se bacila u zagrljaj , a njoj se odmah pridružila i Goca Džehverović, njihova mama. Zatim je ušao pevač Živanović kako bi Anu Korać, koja je zaljubljena u njega, naveo da napravi grešku. Ipak Ana ga je dugo ignorisala, a ostali zadrugari nisu bili tako jakog karaktera. Oglasio se zvuk koji je najavio da je zadatak neuspešno izvršen. 

U toku noći stiglo je i pismo u kom ih je Veliki šef obavestio da su napravili ove dve greške i da imaju pravo samo na još jednu:

"Dragi zadrugari, prošao je tek prvi dan zadatka u kom treba da ignorišete neobične pojave. Kao što znate, dozvoljeno je da napravite tri greške a danas ste već dva puta prekršili zadato. Držite se. Sutra je novi dan i neobične pojave će biti sastavni deo vašeg malog grada. Budite pažljivi, pozdrav, Veliki šef."

Naravno, zadrugarima nije bilo drago zbog ovakvog ishoda, pa su izrazili negodovanje time što su napali jedni druge ko je veći krivac zbog neuspeha u zadatku. Detalje pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>