Region

Svet

Ponašanje pevača Stefana za osudu: Mučenje životinja je kažnjivo zakonom!

Srpski pevač Stefan Dimitrijević Leon, objavio je snimak koji je usijao internet. Ponašanje pevača za osudu! Mučenje životinja je kažnjivo zakonom!

Ponašanje pevača Stefana za osudu: Mučenje životinja je kažnjivo zakonom! Print screen / Instagram



Stefan Dimitrijević Leon je izazvao veliku pažnju učešćem u šou-programu humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato", nakon čega je nastavio da niže uspehe na muzičkoj sceni, pa je, između ostalog, snimio i duete sa Majom Berović i Radom Manojlović.

Ovaj pevač se našao u središtu skandala nakon što je na društvenim mrežama počeo da se širi video snimak na kom on, u društvu muzičara koji se predstavlja kao Crni, izvodi pesmu "Love Yourself" Džastina Bibera. U jednom momentu gitarista uzima psa kog Leon drži u rukama i baca ga iza sebe na veoma grub način, što, na još veće zaprepašćenje gledalaca, Dimitrijević isprati gromoglasnim smehom. 

Stefan je ostao zatrpan komentarima u kojima se pozivaju udruženja za zaštitu životinja da reaguju, dok njega optužuju za to što je uopšte smehom reagovao na ovakvu scenu, te što je objavio nešto takvog sadržaja, nakon čega je sporni video klip uklonjen sa Jutjuba. Ipak, na društvenim mrežama se i dalje deli skandalozni isečak iz vedea. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>