Parovi

Farma

Parovi: Gastoz i Tihomir nasrnuli na Teodoru! Ukućani se rugali Gastozu! (VIDEO)

Nastao je opšti haos u rijalitiju "Parovi"! Gastoz i Tihomir nasrnuli na Teodoru! Ukućani su se rugali Gastozu, a on je besneo u sebi! 

Parovi: Gastoz i Tihomir nasrnuli na Teodoru! Ukućani se rugali Gastozu! (VIDEO) Screenshoot



Proslava svadbe u rijalitiju "Parovi" koju su organizovali Mladen Vuletić i Nina Prlja trajala je čitavu noć ali kako to uglavnom bude nije prošlo bez incidenta. Glavni akteri svađe bili su Teodora Radoičić, Tihomir Filipović, i Nenad Marinković Gastoz, tu se umešala i Anamarija Džambazov. Gastoz je vikao na Teodoru:

"Ti si meni danas u dve rečenice rekla koliko je sati, zabole me ku*ac bre. Drži do sebe, kao jedna prava žena koja ima svoj stav."

Teodora je od njega tražila samo minut da pričaju, ali je on odbio rečima da joj ne treba ni minut i da hoće da se napije, a onda otišao u drugu prostoriju gde se nalazio Tihomir i vikao:

"Zbog tebe je sve nastalo, ti si meni pokazao da ona nema svoje "ja". Svima sam rekao da sam ozbiljan s njom i da neću više da pravim sranja i ti je uhvatiš za ruku i odvojiš je od mene i ona onako kao pi*cka mala, kao patka mutava ide onako odlazi od mene. Stojim kao pi*ka za šankom, gledam, alo bre majmunčino."

 Pokušavao da se oslobodi Teodore ali mu nije pošlo za rukom, pa je prišla Anamarija kako bi pokušala da ih razdvoji. Ostali ukućani su se rugali Gastozu i prozivali ga, dok je on verovatno besneo u sebi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>