Style

Ljubav

Devojke, u ovome je tajna: Pet trendova koji će biti aktuelni tokom leta

Tokom ove godine stvorili su se neki novi trendovi, a kako se bliži leto sve više devojaka pokušava da ih prati. Donosimo vam pet predloga kako da budete u trendu ovog leta.

Devojke, u ovome je tajna: Pet trendova koji će biti aktuelni tokom leta Foto: Svet Plus




Tokom 2018. godine stvoreni su novi trendovi koje poznate ličnosti prate iz dana u dan, a u nastavku vam predstavljamo pet trendova koji će biti aktuelni tokom leta.
- kratko ošišana kosa
Ovakvu vrstu frizure nosi popularna manekenka Emili Ratajkovski. Iako mnogi smatraju da je to odraz dečačkog izgleda, u neku ruku donosi I ženstvenost.
- šljokice
Na nekoliko načina se može iskoristi pakovanje šljokica. Mogu se nanositi na oči, na usta a sve više je popularno stavljati ih na obraze I tako istaći jagodice.
- Ultra ljubičasta boja
Najčešće se može videti na usnama u obliku karmina, Donosi jedinstvenost, kao I senzualnost I eleganciju, a tek će biti aktuelna za nekoliko nedelja.
- Organska I prirodna kozmetika
Svaki dan sve više osoba se okreće organskoj kozmetici, a jedan od razloga za to jeste što ne sadrži sintetičke sastojke. Odgovara svakoj vrsti kože, a deluje naravno prirodno, tj dobija se prirodan izgled.
- Sjaj
Tokom 90-ih godina bio je jako popularan. Ipak, sad se ponovo vratio u modu, pa se osim očiju, njačšćmože videti na usnama.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>