Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba se definitivno pogubio! Išao u hotel da bi Kiji učinio?!

Rijaliti "Zadruga" će ostati upamćen po ljubavnom trouglu i svemu onome što se među njima dešavalo svih ovih meseci ali Sloba se definitivno pogubio i više ni sam ne zna šta radi i zbog čega to radi! Kako kaže, išao je u hotel da bi Kiji učinio.

Zadruga: Sloba se definitivno pogubio! Išao u hotel da bi Kiji učinio?! Screenshoot Youtube



Nakon žestoke rasprave koja se dogodila za vreme pitanja novinara, Luna Đogani se nije osećala najbolje pa je otišla u pab luksuznog imanja kako bi prilegla i odmorila se. Njen, sada već bivši, oženjeni dečko, Sloba Radanović nije znao da joj nije dobro, a kada je to čuo, odmah je otišao do nje. Sa Lunom je u tom trenutku bila Miljana Kulić koja je želela da ostavi bivši ljubavni par nasamo, kako bi o svemu porazgovarali i razjasnili nedoumice ali je Luna zaustavila:

"Ne, ostani. Popila sam lek, ne znam što ne deluje više. Nikad mi ovako nije kucalo srce. Dobro, dođi posle, neću da budem sama, molim te."

Slobodan se zabrinuo za njeno zdravstveno stanje, pa joj je prislonio glavu na grudi pokušavajući da čuje rad srca:

"Sad radi sve normalno, sad je sve u redu, super ti je i jačina srca i broj otkucaja. Bez obzira na sve što si mi rekla, ja sa tobom ne mogu da ne pričam. Zašto se ne vratiš u kevet? Ako ti ne prija moje društvo, ja ću da odem. Zabrinuo sam se jer si samo odjednom nestala. Zašto ti se gadim?"

Luna je odsutno odgovorila:

"Jako sam umorna. Osećam kao da mi mozak ne radi. Zato što si odustao od mene? I meni je krivo zbog svega, još devet dana i to je to. Najbitnije je da ćemo sutra, kad se negde sretnemo, moći da pružimo ruku jedno drugom. Ne gadiš se ti meni kao pojava, gade mi se tvoji postupci. Gadim se sama sebi..."

Nakon početnog nerazumevanja, Luna i Sloba su došli do ključa problema, odnosno proslave godišnjice, koju je Sloba proveo sa svojom zakonitom suprugom, Kijom Kockar:

"Što mi nisi unapred rekla "Meni smeta ako budeš to uradio"? Veruj mi da bih uradio. Zašto lažeš da me razumeš i da ti ne smeta? Ja sam to uradio da bih njoj učinio, ne da bih tebe povredio."

Da li na ove Slobine reči treba zaplakati ili se nasmejati?! On više ne zna na koju će stranu...Poslušao je svoje srce, a sada izgleda vaga šta je ispravno uraditi, da li zbog glasača ili nečeg drugog, tek on deluje kao da je pogubljen u prostoru i vremenu.

O čemu su još govorili, pogledajte u video snimku.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>