Sme�no

Ostalo

Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markle: Najjezivija fotografija!

Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markle obeležile su razne nedoumice, tragedije, promene u poslednji čas, a tokom ceremonije dogodio se i jedan smešni momenat. Publika je zapazila jednog dečaka ali i šta je Hari rekao Princu Čarlsu, kada mu je on predao mladu. Ovo je najezivija fotografija sa venčanja!

Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markle: Najjezivija fotografija! Screenshoot Youtube



Sve je bilo isplanirano ali dogodio se jedan prizor koji nije bio deo plana i koji je zasenio i samu ceremoniju. Ova fotografija dobila je naziv - NAJJEZIVIJA FOTOGRAFIJA sa venčanja ali mnogi je smatraju simpatičnom i smešnom. Dečak sa fotografije sigurno nije ni sanjao da će na ovaj način postati zvezda društvenih mreža. Naime, uhvaćen je sa neobičnim izrazom lica zbog čega je nenadano postao senzacija. 

Uzbuđeni Hari je u svega par minuta uprskao i pogazio protokol na nekoliko nivoa. Svet se raznježio nad Harijevim mucanjem kada je prvi put video svoju mladu u venčanici. Dve rečenice bile su dovoljne da se nacija razneži i zaplače sa punim pravom.  Kada je princ Čarl dopratio Megan do oltara i predao je Hariju, rječi koje su izgovorene nisu mogle ostati neprimećene:

 "Hvala ti, tata" ("Thank you, pa!")
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>