Zadruga

Parovi

Skandal u Zadruzi: Ona je proglašena za najveće zlopamtilo, a potom im je sve sasula u lice

Učesnici rijalitija Zadruga su ovu ukućanku izglasali za najveće zlopamtilo ne znajući šta će ih sačekati.

Skandal u Zadruzi: Ona je proglašena za najveće zlopamtilo, a potom im je sve sasula u lice Foto: Youtube Printscreen
Stanari Bele kuće su u toku dana birali osobu koja je najveće zlopamtilo u rijalitiju "Zadruga", a najveći broj glasova su dobili Miki Đuričić, Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora, ali je Kulićeva na kraju odnela pobedu. 

Saznavši da je ponela titulu "najvećeg zlopamtila", njoj je to teško palo, a naročito što je dobila kritike od zadrugara od kojih to nije očekivala. Zbog ovoga je Veliki šef poslao pismo u Belu kuću kako bi sve ovo prokomentarisala. 

- Danas ste birali osobu koja je najveće zlopamtilo u Zadruzi. Većinom vaših glasova pobedila je Mijana i zahvaljujući onima koji su glasali ponela titulu najvećeg zlopamtila. Slobodno možemo reći da Miljani nisu prijale ove vesti i da je prilično uzbudila činjenica da ste baš nju izglasali za najveće zlopamtilo. Rekli bismo da je nju posebno pogodilo to što je većina zadrugara davala negativan komentar dok ona nije bila tu - pisalo je u pismu Velikog šefa. 

Trudnica je ustala da se izjasni o odluci koju su njeni cimeri doneli i rekla šta im je zamerila. 

- Nije me pogodilo, jesam komentarisala. U trenutku sam se razočarala kada sam saznala koji ljudi. Međutim, kada sam saznala da su to oni koji ne znaju prostoproširenu rečenicu da sastave, a povrh svega ne znaju šta je zlopamtilo. Zlopamtilo je čovek koji radi nešto, pomogne nekome i osveti mu se zbog toga. Za mene je to zlopamtilo. Ako njemu neko nešto loše uradi, on sačeka da prođe neki vremenski period i vrati mu to - objašnjavala je Miljana.

Miljana je u toku svog izlaganja spomenula i Mikija Đuričića, što je Nadeždu Biljić iznerviralo, pa je pozvala svog verenika da prisustvuje sastanku gde ga trudnica ogovara, a on je to odbio. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.


 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>