Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna priznala šta bi uradila da je na Kijinom mestu! (VIDEO)

Izgleda da je Luna postala svesna svega što se zbivalo i zbiva u rijalitiju "Zadruga". Priznala šta bi uradila da je na Kijinom mestu: "Udarala bih glavom o stub!"

Zadruga: Luna priznala šta bi uradila da je na Kijinom mestu! (VIDEO) Screenshoot YoutubePekom je u rijalitiju "Zadruga" igra istine, pa cimeri pokušavaju da jedni iz drugih izvuku svakakva priznanja. Ovoga puta Matoru je interesovalo da li Luna Đogani i dalje veruje svom oženjenom dečku, Slobi Radanoviću, sa kojim je pre nekoliko dana zvanično raskinula. Matoru je zanimalo i da li će Luna i pevač nastaviti svoju romansu nakon rijalitija, odnosno da li će ona tada verovati u njegove reči. Luna je bila iskrena:

"Ja sam sve ljude zanemarila od kad sam se smuvala sa njim. Niko drugi nije kriv osim mene, ja sam to tako želela. Njemu sam stvarno 100% verovala. Ne znam da li bih mogla da mu verujem napolju. Ja bih volela da mu verijem. Za neke stvari mu verujem, za neke ne verujem. Nisu mi jasne neke stvari, kad se njih dvoje pogledaju. Da su tu stvarno stvari bile gotove, kako je on pričao, bilo bi drugačije. Ja vidim neke stvari i osećam se kao budala. Ranije sam osećala neprijatnost i krivicu prema Kiji a sada ne osećam ništa, promenila sam mišljenje. Kod mene se ništa nije promenilo, osećanja se nisu ugasila. Da sam ja išla na godišnjicu sa svojim bivšim dečkom, ili mužem da sam ga imala, kopala bih rukama i nogama da mi oprosti. A on mene pita "Šta ja da uradim". Jesam izgubila nadu, ali ja ga volim, zaljubljena sam. Izgubila sam veru, šamar da mi je neko spucao manje bi me bolelo."

Zorica Marković se i ovoga puta umešala u njeno izlaganje i pitala je šta misli, kako se Slobina supruga, Kija Kockar osećala kada joj se sve ovo izdogađalo:

"Šta bi bilo da si ti Kija?" na šta je blogerka odgovorila:

"Ja, da mogu da biram, ne bih bila ovde. Ne bih htela da ih gledam. Ubila bih i njega i nju. Ona je birala da dođe ovde, ja nikad ne bih ušla. Nisam dovoljno jaka da to gledam, ne bih mogla da izdržim, udarala bih glavom u ovaj stub, haos bih napravila. Da sam napolju on mene u životu ne bi video."

Detalje pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>