Lepota

Ljubav

Nega lica: Čišćenje kože aspirinom! Rezultati vidljivo odmah!

Nega lica bi trebalo da bude rutina, a jako bitna stavka koju ne smemo preskakati je čišćenje kože. Sada to možete uraditi aspirinom, a rezultati će biti vidljivi odmah nakon čišćenja.

Nega lica: Čišćenje kože aspirinom! Rezultati vidljivo odmah! Svet Plus



Negu lica započinjemo tako što uklanjamo šminku ukoliko smo je tog dana koristili, a ono što je važno je da moramo ukloniti sve ostatke, kako šminke, tako i prljavštine, mrtve ćelije kože i svih zagađivača kojima smo toga dana bili izloženi. Ako ovo ne poštujemo dolazi do začepljenja pora, a onda se stvaraju upalni procesi, koji rezultiraju time da na licu imamo bubuljice, akne, mitisere...

Na tržištu već ima proizvoda za čišćenje i negu lica i njih uvek biramo u zavisnosti od tipa naše kože ali zašto ne unaprediti negu lica dodatnim tretmanom kojim ćemo dobiti fantastične rezultate. Sve sastojke za ovaj tretman, verovatno već imate u kući, a u pitanju je aspirin , med i limun.

Sve što je potrebno jeste da u jednoj posudi izmrvite jednu tabletu aspirina (ili andola), da dodate nekoliko kapi limuna, a potom punu kašičicu meda i da sve to dobro promešate. Nanesite masku na lice, blago izmasirajte kožu i ostavite masku da deluje 10 minuta. Izbegavajte područje oko očiju, a masku isperite mlakom vodom. Posle svega na lice nanesite vašu hidrantnu kremu. 

Ako imate suvu kožu, ovaj tretman koristite samo jednom nedeljno, a u suprotnom možete i dva do tri puta. Bićete iznenađenji već posle prvog tretmana!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>