Region

Svet

Darko Lazić o Ani Sević: Taman posla da onako lepa žena bude sama!

Darko Lazić i Ana Sević su se kao što svi već znamo rastali mirnim putemi dali zajedničko saopštenje preko advokata kako bi stavili tačku na nagađanja. On danas o svojoj nekadašnjoj boljoj polovini kaže: "Taman posla da onako lepa žena bude sama!"

Darko Lazić o Ani Sević: Taman posla da onako lepa žena bude sama! Print screen / Instagram



U saopštenju koje su dali, naveli su između ostalog, da im je porodica bila izložena brojnim zlonamernim lažima, potpunim izmišljotinama i poluistinama, a da njih dvoje jedno o drugom nikada neće reći ni jednu ružnu reč i neće nikome dozvoliti da lažima podmetanjima, spletkama i pokušajima iznuda i ucena bilo koga od njih dvoje okrenu jedno protiv drugog. U tome i istrajavaju, pa je Darko Lazić na proslavi godišnjice braka Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane rekao da su Ana i on našli neke svoje puteve i da su u super odnosima:

"Jednostavno, nije išlo, ovako je bolje zbog mene, zbog nje, zbog deteta. Imamo super komunikaciju, super odnos. Nikakva svađa, sami se dogovoramo."

Na pitanje, kako reaguje kada vidi bivšu suprugu Anu Sević, sa drugim muškarcem on kroz smeh odgovara, da mu kaže "Gde si zete?" i dodaje:

"Šta ima veze. Bože moj, to je sve život. Pa šta sada, ceo život da bude sama. Onako lepa žena? Taman posla! Mi smo skontali da ne idemo više jedno uz drugo i kraj priče. Nema šta da mi bude krivo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>